michal_g84 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 No ale 200 tys $ w kieszeni. A ja słyszałem że obaj po 300 tys $ mają dostać
kamilo Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 No ale 200 tys $ w kieszeni. A ja słyszałem że obaj po 300 tys $ mają dostać Dokładnie, po 300 kafli $
grippen Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 No ale 200 tys $ w kieszeni. A ja słyszałem że obaj po 300 tys $ mają dostać tak mieli zapisane w kontrakcie że po 300 tys $ a Adamek dodatkowo że ma go nie nokautować w I rundzie
krzysiek23 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 walka zakonczona bardzo szybko golota juz sie spalil nawet wyslowic sie nie umie ,po walce nawet nie moglem zrozumiec co on tam belkotal....przytulili obaj sporo kaski i tyle,golota pomyslal po co mam dac odijac ryja przez 12 rund i tak przegrac,zejde w 4-5 rundzie za te same pieniadze i z prostym nosem jeszcze......najgorzej mnie wkurzalo jak przez pierwsze dwie rundy andrzej pajacowal-usmieszki ,opuszczanie gardy itp.zrobil z siebie pajaca i tyle.....adamek do wagi ciezkiej musi wlozyc jeszcze sporo pracy,ale chce walczyc i miejmy nadzieje ze nie bedzie sie tak sprzedawal jak golota
fahrenheit Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 No lał go Adamek niesamowicie, ale Gołocie nawet głowa nie odskakiwała, ale jak dostał od niego cepa to góral, aż się na nogach ugiął. Myślałem, że Andrju więcej wytrzyma i jak go trafi dobrze to będzie po ptokach. Sędzia niepotrzebnie przerwał, bo czekałem na przebudzenie Gołoty no ale nokaut w 5 rundzie to niezła kaska za kulisami. Czekam na kolejna walke Gołoty Gratki dla Adamka za wiare na przyszlość
Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Wydawało by się..jak Gołota czekał aby mu tylko znaczącego gonga pierdolnąc Ale porównując masę dwóch panów to , ale Adamek sprawniejszy..Gołota zachowywał się jak worek z trotem j**nięty na sam środek ringu
Adas Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 jaka to byla piosenka po walkach poprzedzajacych walke wieczoru ? [br] wie ktos moze ?
wojtas-audi Opublikowano 25 Października 2009 Autor Opublikowano 25 Października 2009 Piosenka byla podana juz z 3 razy ... :gwizdanie: Temat juz chyba mozna zamknac, nie ma sie co ekscytowac
fahrenheit Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Wydawało by się..jak Gołota czekał aby mu tylko znaczącego gonga pierdolnąc Ale porównując masę dwóch panów to , ale Adamek sprawniejszy..Gołota zachowywał się jak worek z trotem j**nięty na sam środek ringu
wypsiu Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 "ja nikogo sie nie boje" chyba ze trzy razy dziennikaz zadał mu pytanie czy jesli teraz padłaby propozycja walki z Kliczka czy by ja przyjął za kazdym razem nie odpowiedział wprost tak albo nie tylko ja nikogo sie nie boje jestem szybki..... :polew: pajac
Rekomendowane odpowiedzi