macin87 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witam, mam możliwośc kupienia spręzyn i takie zapytanko ile obniżają sprężyny FK04/FKS04HA ? Czy do Audi A4 97r 1.9tdi AHU będa pasowac? I czy na seryjne amorki moge założyc? Pozdrawiam dziękuję
_Solar_ Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 oczywiście ze na seryjne amorki możesz je założyć tylko szybko mogą Ci się wysypać.Do spręzyn krótszych jak seria musisz zakupić juz sportowe amorki
macin87 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 bo sprzedawca zapewnia mnie ze one obniżają 40/40 chce sprawdzic czy tak jest rzeczywiście
_Solar_ Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 przy takim obniżeniu jak założysz spręzyny na ori amorki to długo nie pojeżdzisz...Kupuj odrazu sportowe np MTS'
Armi Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 przy takim obniżeniu jak założysz spręzyny na ori amorki to długo nie pojeżdzisz...Kupuj odrazu sportowe np MTS' Nie tylko, nie pojeździsz sobie za długo ale popodskakujesz jak piłka, przytrzesz spód wiele razy itd. Za duże obniżenie, żeby jeździć na seryjnych amortyzatorach. Wiem z autopsji.
macin87 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 przy takim obniżeniu jak założysz spręzyny na ori amorki to długo nie pojeżdzisz...Kupuj odrazu sportowe np MTS' Nie tylko, nie pojeździsz sobie za długo ale popodskakujesz jak piłka, przytrzesz spód wiele razy itd. Za duże obniżenie, żeby jeździć na seryjnych amortyzatorach. Wiem z autopsji. dziękuję za odpowiedzi,
Rekomendowane odpowiedzi