Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Classic 2.0 TDi z niemcownii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od niecałego miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem B7 w Avancie... Jak mam gdzieś jechać to na jednej nodze podskakuje byleby się szybciej znaleźć za kierownica i ciężko mi z niej wysiadać.

Generalnie sora, że tak późno dodaje zdjęcia ale zarobionym trochę i nie było kiedy, ale do rzeczy...

Rok 2005, silnik blb, 148tys, kolor (katalogowo) kwarcowy szary-metalik ale dla mnie lekko wpada w 'niebieskość', w każdym bądź razie nie jest to szary-szary :)

tak na szybko (bo wszytskiego z wydruku VINa nie będę przepisywał) oprócz klamek, szyb, klimy 2x strefa i to co widać to 'onboard' jest:

- 16" classic alu

- skórzana kierownica multifunkcjna

- bixenon samopoziomujący (są niesamopoziomujące się?) (nie jeździłem wcześniej z xenonami więc OCZYWIŚCIE jestem zadowolony! )

- mała nawigacja DX , kolorowy FIS

- zestaw głośnomówiący + bluetooth (odkryłem po powrocie :> )

- szyby w elektryce 4x (to był warunek nie do obejścia przy zakupie)

- grzane lustra

- wsteczny parktronik

- airbag 8x ? (kier i pas przed sobą + siedzenia bok + kurtyny, tylne siedzenia bok, wiec chyba 8)

- światła dzienne

- grzane stołki front

- licht paket :)

- chrom na szybkach (też był prior przy kupnie)

- srebrne naklejane listewki na wejściu to je standard czy extras?

o czym myślę:

- na pewno na wiosnę jakieś nowe felunie, być może takie jak ma marek27 (przed zakupem oglądałem jego avanta) a może inne, na pewno nie 19" :) bo potrzebuje czasem wjechać na wyższy krawężnik czy wcisnąć się gdzieś w mieście, więc myślę o czymś podobnym do 235/55R17 ale to się muszę się rozglądnąc

- nad więcej kW (zapewne po kilku wizytach na spotach tak mnie nakręcicie, że nawet nie zakładam pominięcie moda softu :) + sam się nakręcę ), do ilu można takie 140KM bezpiecznie wyciągnąć, 170KM? compsport czy w inne miejsce się z tym udać?

- bardzo chciałem roletki w tylnich szybach więc może będą ciemne szkła

- podłokietnika brak i to też chciałbym ale na razie jeżdżę bez i żyję

liczyłem na fotele sport + rns-e ale w sumie te klasyczne są bardzo fajne a mała navi wystarczy (na razie), jak zapragnę TV to już nie będzie odwrotu :)

generalnie na jestem mega zadowolony więc na razie nie mam presji na szybkie zmiany, myślę że będę dawkował sobie stopniowo dla zdrowia psychicznego i portfelowego :)

ahh prawie o zdjęciach bym zapomniał, sora za jakość ale wykonane na szybko jakimś badziewiem, niedługo dorzucę konkretniejsze...

P9301300.JPG

P9301315.JPG

P9301325.JPG

P9301327.JPG

P9301358.JPG

bajo

Opublikowano

Bardzo ładne B7. Gratuluje zakupu. :)

Planujesz jakies mody, proponuje RNS-E :>

Opublikowano
:) co tu dużo mówić, tylko podziwiać. Sam mam od niedawna identyczną, ale czarniutką z silniczkiem blb - różne opinie krążą, ale w zasadzie w każdym nawet najlepszym znajdzie się "coś" - jak tylko będzie pogoda popstrykam zdjęcia - : )
Opublikowano

Bita? Bo zderzak przedni w jakimś innym kolorze :kox:

W każdym bądź razie gratki.

Opublikowano

zderzak przedni w jakimś innym kolorze

No właśnie coś z odcieniem chyba nie tak :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Nie, nie bita :) zderzak był 'odświeżony' bo jak przyjechaliśmy z sławnym "Panem Robertem" po nią to był przerysowany no i czekaliśmy 5h zanim wróci z aso :( a jak był ściągnięty to baaardzo dokładnie sobie pooglądaliśmy i wsio OK.

Także na żywo nie widać różnicy a jedynie pod pewnym kątem na zdjęciach. Lakier po prostu jest nowszy niż na masce i stąd różnica...

Opublikowano

No gratuluję zakupu i oby Ci sie dobrze jeździło... :good:

Co do modów t dobre plany: inny - większy felunek, ściema szybek, jakaś większa stajnia... :good: A później to się jeszcze zobaczy. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No gratuluję zakupu i oby Ci sie dobrze jeździło... :good:

Co do modów t dobre plany: inny - większy felunek, ściema szybek, jakaś większa stajnia... :good: A później to się jeszcze zobaczy. :naughty:

senkju senkju, ja się cieszę nawet jak się kładę spać bo przecież rano będę znowu jechał :)

felunek to obowiązek do takiego auta a motur.... jak się przejechałem s1emianowozem to odpowiedź na jedno za***iste ale to za***iście ważne pytanie brzmi TAK :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Maska chyba też ma inny odcień.

Opublikowano

Maska ma normalny odcien... zauwazcie, ze zderzak w konfrontacji z maska ma dobry kolor, a przy blotniku juz zly... przerabialem dokladnie ten sam problem u siebie. Poprostu lakier nie zostal dostatecznie dobrze dobrany... a bajki lakiernika, ze "lepiej sie nie da", mozna wsadzic miedzy ksiazki ;)

Opublikowano

Takich teraz mamy fachowców. Kupę kasy biorą za zwykłą fuszerę. :thumbdown: