witux Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Opublikowano 26 Maja 2007 Dobrze koledzy, zgadzam się że d*pa siedzi. Tak myślę że ostatni niemiecki właściciel targał przyczepkę i może dlatego ten tył tak siadł. W związku z tym postanowiłem założyć takie coś: http://img147.imageshack.us/img147/9207/gumyuh8.jpg Jedna guma od góry druga od dołu. Auto wstanie o 2 cm. Co wy na to ?
Szewczenko7 Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 moim zdaniem to nie pomoze lepiej zakupic nowe sprezyny
Gość spedyt Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 witux takie wynalazki to jak chcesz szybko sprzedać auto jeżeli masz zamiar jeździć autem to zainwestuj w sprężyny i amory bo po założeniu gum tył będzie skakał jak piłka i możesz na zakręcie np. zatrzymać się bokiem na drzewie sam napisałeś że była targana przyczepa, dlatego tylne amorki i springi zakończyły żywot
witux Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Opublikowano 27 Maja 2007 Nie chcę szkłem d*pę otrzeć, ale nie daje mi to spokoju że mam zawieszenie młode a już proponują wymieniać. Pany patrzyliście tutaj ? http://www.weitec.pl/informacje.php?id=9 mam to zawieszenie , może ten szfab który jeździł przede mną to je za nisko osadził?
Gość spedyt Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 I tu okazało się że nie napisałeś wcześniej jaką masz zawieszkę!!! Przy standardowej to było by oczywiste że trzeba wymienić! Zestawy posiadają często (o ile umożliwia to konstrukcja samochodu) stopniową regulację dolnego tależyka sprężyny tylnej Masz taka regulację? Piszesz o podkładkach że chcesz założyć i potem masz pretensje że każdy Ci odradza Jeszcze jedno, nawet młode zawieszenie może być zużyte W tej chwili to temat kwalifikuje się do przeniesienia
witux Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Opublikowano 29 Maja 2007 Nie wiem czy mam taką regulację, nie wiem jak to wygląda.
Gość spedyt Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Nie wiem czy mam taką regulację, nie wiem jak to wygląda. Wstaw zdjęcia tylnego amorka po zdjęciu koła, na pewno coś wspólnie wydumamy
Rekomendowane odpowiedzi