Tomasz 12 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Panowie miałem blaupunkta munchen cd51 który sie zepsół kupilem blaupunkta milano mp28 podpiąłem wszystkie trzy kostki tak jak w starym radio sle niestety tył mi wogóle nie gra podpowiedzcie co zrobic aby tył grał.
Kowi87 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Rozwiazał kolega problem, bo i u mnie tył niechce grać a mam połączony przez ten adapter z alegro
..::chudy::.. Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 kowi uporales sie z problemem???
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 kowi uporales sie z problemem??? wszystko działa
jacekm Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 kowi uporales sie z problemem??? wszystko działa Super, ale napisz jak
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Miałem źle podpiety kabelek(niebieski pojedyńczy) i przez to nie było puszczonego zasilania do wzmaka, kolega Chudy dopatrzył sie błędu Kabelek podłaczył pod niebiesko-biały pojedyńczy kabelek wychodzący z kostki od radia do kabelka z adapteru jeszcze musze uporać sie z wzmacniaczem antenowym(zlutować kabelki) bo narazie słabo odbiera
..::chudy::.. Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Kowi87 ten wzmacniaczyk co masz za radiem wywal go i wstaw tylko taka przejściówkę --------> http://allegro.pl/item793678230_redukcja_przejsciowka_anteny_samochodowej_dluga.html] ewentualnie cos takiego ---> http://allegro.pl/item788407533_przejscie_anteny_samochodowej_metal.html
marcintlen Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 a niema niky schematu jakie połaczenia zrobic? tez mam problem z tylnimi głosnkami radio jvc[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 10:58_________________________________________________mam fabryczne głosniki w drzwiach tylnych i w bagazniku
jamo81 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 a gdzie podpiąć ten pojedynczy kabelek z adaptera bo mam go i dalej nie działają mi z tyłu głośniki
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Niebieski kabelek to zasilanie tylnego wzmacniacza. Ja mam go podpietego do niebiesko-białego kabelka z kostki dołączonej z radiem
..::chudy::.. Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ten niebiesko-biały to zasilanie wzmacniacza antenowego - tak dla sprostowania niebieski z białym paskiem
tomambros Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Witam kochani forumowicze, Przepraszam ze znowu poruszam ten temat ale moze ktos moglby mi pomoc. Po podlaczeniu radia Xtrons problem z glosnikami z tylu caly czas jak wlacze radio jest delikatny szum z tych malych glosnikow tylnich... tak jak by bylo jakies zwarcie , prosze o pomoc jak to dobrze podlaczyc nie mam kostki wiec moze ''na krotko'' i tasma zaizolowac . Zalaczam foto jak to u mnie wyglada opis na radiu : kable (ponumerowalem) i to chyba kable od glosnikow tyl : [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 17:51_________________________________________________Czyli nikt nie wiem dlaczego te male glosniki szumia?
Rekomendowane odpowiedzi