rav_lcj Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Siema! Mam taki problem : podczas jazdy auto mi zgaslo , przy probie odpalenia nie dalo rady zapalic, teraz pokazuje mi ze sloabo aku ladaluje . Podpialem VAGa wyskoczyl tylko jeden blad 001176 Key czyli blad kluczowy. Niedawno wymienilem bateryjki w kluczyku , i paski z napinaczem automatycznym ( pisze to chodz nie wiem czy to wazne ) . Podpowiedzcie cos rav_lcj
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Posiadasz może drugi kluczyk? Jeśli tak, to spróbuj nim odpalić. Kolejna, choć prozaiczna sprawa - nie skończyło Ci się przypadkiem paliwo? Skoro jesteś z Pabianic, to daj znać, bo mam niedaleko do Ciebie;). Pozdrawiam.
krolu Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 A nie świecie Ci się czasem Immo ?? :gwizdanie:
rav_lcj Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 A nie świecie Ci się czasem Immo ?? :gwizdanie: a jak wyglada kontrolka immo? [br]Dopisany: 30 Październik 2009, 05:43_________________________________________________ Posiadasz może drugi kluczyk? Jeśli tak, to spróbuj nim odpalić. Kolejna, choć prozaiczna sprawa - nie skończyło Ci się przypadkiem paliwo? Skoro jesteś z Pabianic, to daj znać, bo mam niedaleko do Ciebie;). Pozdrawiam. probowalem kazdym kluczykiem, nawet serwisowym . A o paliwie pomyslalem "najsamwpierw " stojac na drodze krajowej ......dolalem 5 l i kupa
krolu Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 A nie świecie Ci się czasem Immo ?? :gwizdanie: a jak wyglada kontrolka immo? [br]Dopisany: 30 Październik 2009, 05:43_________________________________________________ Posiadasz może drugi kluczyk? Jeśli tak, to spróbuj nim odpalić. Kolejna, choć prozaiczna sprawa - nie skończyło Ci się przypadkiem paliwo? Skoro jesteś z Pabianic, to daj znać, bo mam niedaleko do Ciebie;). Pozdrawiam. probowalem kazdym kluczykiem, nawet serwisowym . A o paliwie pomyslalem "najsamwpierw " stojac na drodze krajowej ......dolalem 5 l i kupa No to grubszy problem bo tak : 1. jak Ci brakło paliwa to mogła się pompa zapowietrzyć i samym dolaniem paliwa nie dużo zdziałasz... 2. kontrolka od imo takie żółte zarys auta z kluczykiem Zdjęcie zapożyczone, akurat strzałka wskazuje na airbag... chodzi mi o tą druga...
rav_lcj Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 a powiedzcie mi czy jak braknie paliwa to dolanie tylko do baku zalatwi sprawe czy tez trza do filtra dolac? i jeszcze jedno : jakie sa objawy padniecia pompy?
Frimuś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 KOLEDZY DORADZCIE Wracam dzis z pracy 20km przed domem zjezdzam z gorki na biegu zblizam sie do redukcji i zgas.... Zatrzymalem sie jeszcze raz probuje i kreci az buda telepie ale nie odpala. Po scholowaniu odkrecilem po kolei nakr.z wtryskow i paliwo leci ! Po podpieciu vaga 1117 Sygnał obciążenia zacisku alternatora DF nieprawidłowy sygnał - BŁĄD SPORADYCZNY 519 Czujnik ciśn.w przewodzie dolotowym-G 71 zwarcie do plusa - BŁĄD SPORADYCZNY 575 Ciśnienie w przewodzie dolotowym różnica dorególowania - BŁĄD SPORADYCZNY 1268 Nastawnik objętości-N146 poza specyfikacją - wartość górna - BŁĄD SPORADYCZNY 1268 Nastawnik objętości-N146 poza specyfikacją - wartość dolna - BŁĄD SPORADYCZNY 765 Czujnik położenia zaworu suwakoworegulacyjnego-G149 brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY 542 Czujnik położenia(wzniosu)iglicy -G80 przerwa lub zwarcie do plusa - BŁĄD SPORADYCZNY 539 Czujnik temperatury paliwa -G81 przerwa lub zwarcie do plusa - BŁĄD SPORADYCZNY 1269 Wtrysk - zawór startowy-N108 przerwa lub zwarcie do masy - BŁĄD SPORADYCZNY 1237 Zawór odcinający paliwo -N109 przerwa lub zwarcie do masy Wykasowalem i nic hebluje i dalej nic a bledow juz niepokazuje zadnych. Niewiem od czego zaczac
Szuszu Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Proponuje obejrzeć kabelki pod maską, dokładnie pooglądaj czy jakiś szczurek nie dobrał sie do instalacji
Frimuś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 wszystko jest cale !!! jetsem juz zalamany i nic a to ostatnie bledy jakie wyskoczyly 532 Napięcie zasilania nieprawidłowy sygnał - BŁĄD SPORADYCZNY 1266 Przekaźnik świec żarowych-J52 przerwa lub zwarcie do masy - BŁĄD SPORADYCZNY 1237 Zawór odcinający paliwo -N109 przerwa lub zwarcie do masy - BŁĄD SPORADYCZNY 17978 Moduł sterujący zablokowany brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY 668 Napięcie na zacisku 30 za niskie nieprawidłowy sygnał - BŁĄD SPORADYCZNY
Szuszu Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Sprawdź aku masz za słaby, reszta to by pasowała do tego. Tak mi sie wydaje i tu bym szukał. Napiecie 14 volt jest OK min to chyba 11 ale głowy nie daje.
Frimuś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Czyli co robic? Aku wiem ze pada bo juz ledwo co krecilo ale juz sie laduje!
Szuszu Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Naładuj aku lub zapożycz od kogoś i ogień. Nie zapomnij skasować błędów w ecu.
Rekomendowane odpowiedzi