Gość elmo Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Witam Po właczeniu swiateł i otwarciu drzwi brzeczyk piszczy - prawidłowo, ale gdy np zaswieci sie kontrolka oleju lub trzy raz (!) hamulca ...czyli słaby akumulator to nic nie brzeczy... czy w tym modelu ma tak byc? czy są dwa brzeczki? bo nie wiem czy cos grzebac czy tak ma byc w tym modelu . pozdro
kamil21 Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 u mnie brzeczy tylko gdy zapali sie rezerwa no i oczywiscie swiatla, inne sytuacje nie zdarzyly mi sie jeszcze
Gość elmo Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 mi nie brzeczy na rezerwie tez woogóle:/ i nie wiem czy ten model tak ma miec czy jak z 95 roku:/
Darkman Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 U mnie brzęczy gdy pozostawie światła po wyjęciu kluczyka i jak włączy się rezerwa. Poza tym nie miałem innych sytuacji(jak na razie-odpukać).
Gość spedyt Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Jest jeszcze sytuacja kiedy padnie jeden czujnik ciśnienia oleju, po przekroczeniu 2 tyś obr zapala się kontrolka oleju i brzęczek
Gość elmo Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 no to mi brzeczy tylko jak swiatla sa włączone , jak włącza sie rezerwa nic nie brzeczy :-(
Gość matuś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Panowie.... a co może być przyczyną nie brzęczenia? kiedyś fajnie brzęczało gdy zapalała sie rezerwa oraz gdy miałem włączone światła obecnie przy zapaleniu rezerwy i świeceniu świateł nic nie brzęczy macie jakiś pomysł? może jakiś kabelek się odpiął? mieliście już tak?
jacekm Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Panowie.... a co może być przyczyną nie brzęczenia? kiedyś fajnie brzęczało gdy zapalała sie rezerwa oraz gdy miałem włączone światła obecnie przy zapaleniu rezerwy i świeceniu świateł nic nie brzęczy macie jakiś pomysł? może jakiś kabelek się odpiął? mieliście już tak? Trochę odkopałeś Zapewne upalił Ci sie ten brzęczek. Zrób test licznika VAG-iem i będziesz wiedział
Gość matuś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Trochę kopałem aż znalazłem :> jak by ktoś szukał to podaje istniejące linki: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t4509.0.html;highlight=wymiana+brzeczka http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t29695.0.html;highlight=rezerwa i wszystko jasne :> ....lecę szukać tego ustrojstwa na allegro
kamilos_zelo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 podepne sie pod temat. U mnie jest tak, ze brzęczyk nie działa gdy światła są zaświecone i drzwi otwarte, natomiast jak odłącze radio to brzęczyk działa jak należy. Odkryłem to przez przypadek jak zmieniałem kable od radia. Wie ktoś gdzie szukać problemu??
michalutp Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Jakby ktoś znalazł brzęczyk na allegro to będę wdzięczny za linka, i wie ktoś może jakie żaróweczki idą do podświetlenia zegarow?
Rekomendowane odpowiedzi