qberto Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Siema mam problem chciałbym przeprowadzić kabel zasilajacy wzmacniacz od akumulatora bo bagażnika ale niestety szukałem jakiegoś miejsca przez które można było by ten kabel przeprowadzić ale nie znalazłem. mam a4 b5 v6 2,5 tdi quattro avant. proszę o pomocne wiadomości .
wosiu007 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 mniej więcej tak jak tu kolega montował CB http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t96379.0.html;highlight=monta%C5%BC+cb ewentualnie wiertarka i heja w blachę :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 jest na forum wystarczy poszukać
soolek Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Od aku można przejść przez filtr kabinowy. W obudowie można nawiercić jedną dziurkę, potem kabelek w stronę schowka i za schowkiem do radia (ja ciągnąłem kable do dodatkowych gniazdek).
Sebek (-_-) Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Qberto ja mam pociągnięty tam gdzie linka od otwierania maski idzie więc może i Tobie siętamtędy uda
qberto Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 ok tak zrobię a - lepiej ciągnąć od akumulatora czy przykręcić go do blachy ?? i mam jeszcze jedno pytanie jak zainstalować wzmacniacz w w miejscu gdzie była seryjna zmieniarka cd ??[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 16:51_________________________________________________a i jaką kostkę kupić żeby wszystkie głośniki seryjne grały a jest ich 6 bodajże .
Rekomendowane odpowiedzi