v3n0m Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Siemka, Przygotowując dzisiejszego pięknego poranka swoją niuńkę do zimnej pory zauważyłem (rychło wczas dwa miechy po zakupie sic! ), że w skrzynce z bezpiecznikami brakuje takich bezpieczników jak (wg opisu z http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f2856e65e6a831c9.html : 28 - Pompa paliwa 29 - Sterowanie silnikiem 32 - Sterowanie silnikiem 34 - Sterowanie silnikiem 41 - Zespół hydrauliczny urządzenia ABS 42 - Dmuchawa powietrza wtórnego Trochę to dziwne ze brakuje bezpieczników związanych z jak się wydaje kluczowymi elementami autka.. To normalne, że pomimo braku tych bezpieczników wszystko wydaje się dobrze funkcjonować? Ponadto VAG wywala 4 błędy (być może jest to powiązane z brakiem tych bezpieczników) => 01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak) 35-00 - - 17978 - Engine Control Module Blocked by Immobilizer 35-10 - - - Intermittent 00777 - Throttle Position Sensor (G79) 27-10 - Implausible Signal - Intermittent 01266 - Glow Plug Relay (J52) 31-10 - Open or Short to Ground - Intermittent Poradźcie coś proszę, bo pomimo szukanie brakuje mi odpowiedzi właśnie na te pytania W razie potrzeby mogę wrzucić VIN, gdy to miało w czymś pomóc.. Thx z góry
spanky Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak) 35-00 - - 17978 - Engine Control Module Blocked by Immobilizer 35-10 - - - Intermittent 00777 - Throttle Position Sensor (G79) 27-10 - Implausible Signal - Intermittent 01266 - Glow Plug Relay (J52) 31-10 - Open or Short to Ground - Intermittent Pbo pomimo szukanie brakuje mi odpowiedzi właśnie na te pytania kiepsko szukales ... wszystkie bledy i ich rozwiazanie jest opisane na forum ...
v3n0m Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Ok, szukajka etc. - standard dla "świeżego na forum" lecz pytanie nie było związane bezpośrednio z błędami a bardziej z brakiem bezpieczników w podanych pozycjach co już nie jest takie proste do ustalenia za pomocą wyszukiwarki. Błędy - ok nie posiadają większego znaczenia i nie są spowodowane brakiem ww bezpieczników - jak wynika z dokładniejszej lektury forum - mój błąd, że je dodatkowo zamieściłem tutaj.Sprawa bezpieczników nadal jednak pozostaje nierozwiązana ;/
Darev Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Wykręć deskę rozdzielczą i zobacz ile brakuje żarówek
v3n0m Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 Wykręć deskę rozdzielczą i zobacz ile brakuje żarówek Masz na myśli elektroniczno-kontrolkowowo-zaślepkowy wałek ?
Darev Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Wykręć deskę rozdzielczą i zobacz ile brakuje żarówek Masz na myśli elektroniczno-kontrolkowowo-zaślepkowy wałek ? Producent "klepie" urządzenia, które wykorzysta w różnych autach, np. w twoim z 96' jak i np. w aucie z 2002r.; to samo tylko inaczej wykorzystane.
Rekomendowane odpowiedzi