Opublikowano 7 Listopada 200916 l Masz granatowe wnętrze? jeśli tak to strasznie mi się ono podoba... P.S. też bym uciekał z lewego pasa bo nie wiem czy po takiej robocie z grillem nie zabierałeś się sam za samodzielną modyfikacje hamulców :>
Opublikowano 7 Listopada 200916 l łooo ale efekt ... jak dla mnie brakuje lekkiego uzupelnienia chromem ? mysle ze ykk i raggaman sie zgodzi iz brakuje tu listew drzwiowych chromowanych ( tzn chromu nad listwa ) wtedy by dopelnilo to calosci... no i na klapie delikatna listewka Chromu nigdy nie za wiele :naughty: Czy mi się wydaje czy wokół radia zagościły.. Chromowe listwy ? :kox: Normalnie SZAU..Grill może i by uszedł jakby auto nie było totalną serią Ramki wokół szyb tzw. chromy masz ori czy kurpiowskie wycinanki z listwy 3M ?
Opublikowano 7 Listopada 200916 l Autor ramka pod radiem musiałem dac bo kupilem oryginalne ale bylo troche zniszczone i wsadzilem tam listwe zeby troche to niedociagniecie zaslepic, ramki wokol szyb sa nieoryginalne co mnie bardzo wkur.. jak przyciemnie szyby wtedy je zdjeme, a co do chromu wszedzie tam gdzie wymieniliscie, to Panowie prosze bez przesady co moze jeszcze klamki chromowe i moje audi zaliczymy to tuningu typu wieś?? tak wnetrzej jest granatowe i bardzo mi sie nie podoba kupilem ze wzgledu nie na wnetrze ale na ori przebieg i ogolnie calosc bezwypadek. chetnie sie zamienie na normalne czyli czarne, heheh :):
Opublikowano 7 Listopada 200916 l Na Twoim miejscu usunął bym wszelkiego typu doklejane chromy i zrobił black line d*py będą się pchały wydechem
Opublikowano 8 Listopada 200916 l Autor Na Twoim miejscu usunął bym wszelkiego typu doklejane chromy i zrobił black line wink4 kox Chrom mi siępodoba a zmienie kiedy mi sie znudzi... d*py będą się pchały wydechem grin wink a "dupe" już mam, heheh
Opublikowano 30 Kwietnia 201115 l Autor witam! Dawno nic nie pisałem, wrzucam więc aktualną fotkę już na felgach 17" firmy MAM i oponach BRIDGESTONE POTENZA W przyszłym tygodniu gleba, sprężyny kupione (H&R). Powoli zaczynam spełniać swoje marzenia w końcu mam trochę czasu na to... Pozdrawiam
Opublikowano 30 Kwietnia 201115 l Autko fajne a grill wyszedł prawie jak S4 a prawie to robi wielką różnice. hi tu nie chodziło o kopiowanie ale o oryginalność... Także strzeżcie się... i z lewego mi uciekać, hehe luzik lewa strona twoja prawa cie wyprzedzimy autko
Opublikowano 30 Kwietnia 201115 l Autor a tak z innej troszkę beczki, jakie dystanse proponujecie zeby było ładniej?
Opublikowano 30 Kwietnia 201115 l a tak z innej troszkę beczki, jakie dystanse proponujecie zeby było ładniej? zalezy od szerokości felgi ale tak 15mm bym proponował