Galec Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Mam pytanko tak jak w temacie czy ktoś z klubowiczów mógł by mi podać średnicę i ile metrów łącznie potrzeba przewodów podciśnienia w silniku 1.8 T. Zamierzam powymieniać wszystkie stare bo są sparciałe a nie wiem jakie dokładnie muszę zanabyć z góry dziękuje. Pozdrawiam <MAT>
Dev Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Mam pytanko tak jak w temacie czy ktoś z klubowiczów mógł by mi podać średnicę i ile metrów łącznie potrzeba przewodów podciśnienia w silniku 1.8 T. Zamierzam powymieniać wszystkie stare bo są sparciałe a nie wiem jakie dokładnie muszę zanabyć z góry dziękuje. Pozdrawiam <MAT> wyciągnij stare i kup na wzór
Buba Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 srednica 4mm bedzie odpowiednia. Wez jakies 2.5m bo nie pamietam dokladnie ile ma z DV do kolektora
Dev Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 nie zapomnij o przewodzie z kolektora ssącego do DV-ki
Galec Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 Dzięki za szybką odpowiedź wyjęcie wszystkich i zakup nie wchodzi w rachubę bo auto ciągle jeździ i nie może postać a tak to w weekend wszystkie pozamieniam na spokojnie i w tygodniu przez net zamówię 3 metry + do tego opaski zaciskowe czy macie jakiś lepszy patent żeby to pociskać??
Dev Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 dobre sa zaciski jednorazowe, cienkie
udy Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 że sie wtrące bo też to będe robił, gdzie można dostać takie opaski??
Buba Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 w kazdym sklepie motoryzacyjnym, makro, castoramie itp
udy Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no własnie cholera wszędzie tylko zwykłe szerokie normy nie mogę znaleźć nic lepszego
Dev Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no własnie cholera wszędzie tylko zwykłe szerokie normy nie mogę znaleźć nic lepszego podjedz do gości którzy montują LPG-sequenty w autach maja tego opór ale jak bedziesz mial z tym kłopot to daj znaka-sygnała to wysle Ci pocztą
Rekomendowane odpowiedzi