Kwaśniewski Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam. Planuje operację wymiany foteli na "kubełki" i tu moje pytanie, jakim smarem przesmarować prowadnice foteli? Jeśli temat już był to proszę o linka bo Ja nie znalazłem podobnego. Pozdrawiam
majkel_majki Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Myślę, że najlepszy do tego będzie smar litowy.
_Solar_ Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 wazelina techniczna tez mogła by być dobra
majkel_majki Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Tu chodzi o to, żeby ten smar trzymał parametry i faktycznie smarował w dość niesprzyjających warunkach w szynach foteli.
Wąski Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Tu chodzi o to, żeby ten smar trzymał parametry i faktycznie smarował w dość niesprzyjających warunkach w szynach foteli.
majkel_majki Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Trochę zakręciłem :gwizdanie:
Kwaśniewski Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 Bardzo proszę o sugestie bo jestem zielony w tym temacie.
majkel_majki Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Litowy będzie ok wazeliną czy towotem od biedy też można smarować, ale litowy lepiej się sprawdzi- jest skuteczniejszy pod obciążeniem.
Rekomendowane odpowiedzi