posy Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Pięknie się prezentuje z nowym przodem i ten kolorek jak w mojej. Porostu gicio malina Teraz życzę powodzonka w dlaszych modach
Maciej87 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 teraz z modami będzie ciężko ostatnio siadło mi wspomaganie ( w pompie ukręcił sie wałek) i przy okazji wymiany pompy zregenerowałem przekradnie a ze miałem przód rozebrany to wymieniłem rozrząd i cała resztę i 1.5 kafelka poszło A juz miały być ładne alu S-line 17". No ale lepiej mieć sprawne auto i cieszyć sie jazdą niż ładne koła na aucie stojącym w garażu. :)
Armi Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mam identyczne radyjko. Miałeś jakieś problemy z podłączeniem czy wszystko plug&play? _________________________________________________ Btw, brakuje jeszcze halogenów.
Maciej87 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Mam identyczne radyjko. Miałeś jakieś problemy z podłączeniem czy wszystko plug&play? _________________________________________________ Btw, brakuje jeszcze halogenów. wszystko pasuje
Kuba A4 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ładna maszyna!! Może napisać jak zrobileś podświetlenie liczników?? Diody białe?? Pozdro
The_Dzejms Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 przednie lampy wrzucił bym BLACK i alus większy a będzie lepiej no i gleba delikatna
Maciej87 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ładna maszyna!! Może napisać jak zrobileś podświetlenie liczników?? Diody białe?? Pozdro Tak wystarczy wymienic diody na białe, bardzo prosta sprawa a efekt jest super[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 00:03_________________________________________________ przednie lampy wrzucił bym BLACK i alus większy a będzie lepiej no i gleba delikatna Mi sie podoba przód poliftowy i tez do tego dążyłem alu miały być na wiosne ale chyba sie nie uda
Rekomendowane odpowiedzi