looka81 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam, mam A4 z 2003 roku, interesuje mnie menu umieszczone pomiędzy zegarami które steruje się z przycisku zamieszczonego koło zapalniczki, ma ktoś wiedze na temat tego menu??? teraz jest w języku ang, pomoże ktoś z wyjaśnieniem tych opcji...
ctv Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 oglodales kiedys taki serial ???? tutaj masz wyjasnione wiekszosc funkcji z tego menu http://pl.wikipedia.org/wiki/KITT
letallec Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 ctv Fajnie Cię znowu zobaczyć :polew: Doszedłeś już jak zapiąć "oil temp" i "lap timer" do licznika w B6??
akjam Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja gdzieś ostatnio widziałem jak tą funkcje ktoś sprawdzał na parkingu... Alpha Circuit - funkcja ta nigdy nie została dokładnie wyjaśniona. Prawdopodobnie jest to część mikroprocesora, umożliwiająca mu prowadzenie samochodu (bez udziału kierowcy). było dość stromo i ktoś nie zaciągnął ręcznego...
GRazny Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 sobie jaja robicie a nikt nie pomógł... nie masz kolego instrukcji do autka? choćby w angielskim? po polsku masz na allegro...
boberek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 :kox: CTV przyjacielu co tam u ciebie :polew: :polew: kurde stary to jest navigacja a nie opcje
looka81 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 no i kilku z was (właściciele B7) pokazało że jest typowym przykładem wieśniaka - niestety tacy tez muszą być dobrze że są z mazowieckiego i dalej... nie jest to navi i nie chodzi mi o kolorowy fis między zegarami (ale przynajmniej odpowiedziałeś na normalnym poziomie nie to co ci wcześniej) może zrobię foty tego menu i wkleję to co po nie którym zamknę gęby
akjam Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 No bravo kolego. Nas nazywasz wieśniakami? Może daruj sobie takie uwagi i nie obrażaj Nas! Mamy dobry humor to tyle. CHyba nie sądziłeś, że nikt Ci nie pomoże? A wracając do problemu to jest to NAVI - tak z grubsza. Widzę, że jesteś z Katowic więc zapraszam Cię dzisiaj na spota to Ci pomożemy jak będziesz sobie dalej tego życzył... Pozdrawiam akjam Spot na parkingu zielonym pod realem. Link niżej. Godzina 19ta... Czekamy na Ciebie... :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_katowice_i_okolice_info_1_post-t85081.0.html [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 16:49_________________________________________________I uzupełnij profil, proszę. Teraz lepiej?
letallec Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Dobrze ze mam B6 A wracając do problemu to jest to NAVI Może, ale nie musi to być navi. Takie pokrętło i przyciski ma tez Telematic looka81 Możesz wrzucić zdjęcia?
looka81 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 tak lepiej, widzę że jednak śląsk zobowiązuje[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 16:59_________________________________________________letallec - ulżyło mi, jednak są tu też normalni ludzie na poziomie, wieczorkiem załącze fotki
akjam Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Dobrze ze mam B6 A wracając do problemu to jest to NAVI Może, ale nie musi to być navi. Takie pokrętło i przyciski ma tez Telematic A no racja... P.S. looka81 czekamy na Ciebie i rozwiążemy Twoje problemy...
Młody Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Chłopak ma rozbudowany komputer i tyle a gałka jest od sterowania nim
ykk Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Moze chodzi Ci o menu od webasto.. :gwizdanie:
superdziki Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Tam jest: Ogrzewanie postojowe Wentylacja postojowa Komp1(to co ma byc wyswietlane po guzikiem na przelacznikiu wycieraczek) Komp2(to co ma byc wyswietlane po guzikiem na przelacznikiu wycieraczek) Predkosc2(ostrzegawcza) Jezyk Pomoc W sumie to wszystko rozpykalem, tylko w ogrzewaniu/wentylacji sa timery:1,2,3 i nie wiem do czego I to nie jest nawigacja.
looka81 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 http://www.postimage.org/image.php?v=TsBcuxr wchodzisz do aux heating/aux ventilat. i masz menu http://www.postimage.org/image.php?v=TsBbF9r heating on - grzanie (to gdy chcesz zagrzać???) ventilat. on - wentylacja (to gdy chcesz schłodzić wnętrze???) timer 123 - to jest jasne includ engine - i z tym potrzebowałbym waszej pomocy co z tą opcją to pewnie jest menu webasto a nie navi [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 18:51_________________________________________________superdziki widze ze wkońcu jest ktoś kto ma to samo, nie bardzo kumam tą funkcje includ. engine
superdziki Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 heating on - grzanie (to gdy chcesz zagrzać???) tak ventilat. on - wentylacja (to gdy chcesz schłodzić wnętrze???) tak includ engine - i z tym potrzebowałbym waszej pomocy co z tą opcją Niektore modele mogly samoczynnie odpalac silnik, u mnie nie dziala(nie da sie zaznaczyc) timer 123 - to jest jasne Ja wlasnie niewiem, nie moge nic zapisac pod tymi timerami, a godz/data jest zawsze taka jak ustawie(nie zmienia sie kiedy zmienie timer) A masz pilota do tego?
looka81 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 mi timer działa ustawiam godzine i date i faktycznie nawiew się załacza. sprawdzałem to na ciepłym silniku, system silnika nie załączył, sprawdze jak to działa na zimnym i dam znac. u mnie includ engine da się zaznaczyć ale tak jak pisałem na ciepłym silniku nie załączył go. zobacze później jak na zimnym[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 19:03_________________________________________________pilota nie mam
letallec Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Silnik pewnie się uruchomi, ale w aucie z automatyczna skrzynia. W mechanicznej nie ma możliwości sprawdzenia na jakim biegu zostawiliście auto Pozostaje przekodowanie zegarow na automat i sprawdzenie jak sie zachowa
Rekomendowane odpowiedzi