SoMeS Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Bry Kombinuję ostatnio gdzie mógłbym wpiąć się z dodatkowi gniazdkami zapalniczki? nie chce ich podpinać pod zapalniczkę tylko gdzieś w kable - ewentualnie bezpiecznik. Najlepiej gdyby były aktywne tylko po przekręceniu zapłonu. Z góry dzięki za pomoc
Armi Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Jeśli chodzi o podpięcie radia cb to niektórzy podpinali pod radio, może dodatkowe gniazda też się da... I działałoby po przekręceniu kluczyka w stacyjce.
SoMeS Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 gdzie dokładniej pod radio? ja mam zrobione u siebie tak że nie wyłącza się razem z zapłonem tylko ma stały prąd (choć to też chciałbym zmienić ) ja te gniazdka mam podświetlane więc to jest główny motyw moich działań :gwizdanie:
Armi Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Może podepnij tak jak koledzy piszą żeby cb podpiąc: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_cbradio_podpiete_pod_radio_i_wylaczane_z_kluczyka-t73674.0.html O to CI chodziło??
bin85 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Proponuję w skrzynce przekaźników jest tam szyna z zaciskami zasilającymi zarówno stały + z aukumulatora jak i po stacyjce, oczywiśćie wtedy na przewodzie należy dać bezpiecznik.
SoMeS Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 armistead to by było dobre żeby i radio i te gniazdka załączały się przy przekręconym zapłonie tylko ale nie bardzo tam coś w tym temacie widzę bin mógłbyś tak najprościej wyjaśnić?
bin85 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 W tym wątku http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t68804.0.html;highlight=centralny+zamek pierwsze zdjęcie które pokazuje montaż, u góry zdjęcia widać konce śrób własnie na nich jest zasilanie, jeżeli dobrze pamiętam to na pierwszej z lewej jest po stacyjce a na kolejnych stały plus. Tak to mniej więcej wygląda
SoMeS Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 dziękuję Ci bardzo a gdzie wypuścić "-" ?
bin85 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Na tym zdjęciu w wątku o centralnym jest też zaznaczona masa w kółku z numerem 2 nawet jest w opisie.
Rekomendowane odpowiedzi