Reggi Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 to wejdź na czat onetu i wypytuj :kox: Michał...udostępnił byś jedną ze swoich partnerek do sadzy...znaczy salsy
poziek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 to wejdź na czat onetu i wypytuj :kox: Michał...udostępnił byś jedną ze swoich partnerek do sadzy...znaczy salsy za długo i wytrwale je urabiałem, żeby teraz ot tak oddać za friko :gwizdanie:
moskal Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 to wejdź na czat onetu i wypytuj :kox: Michał...udostępnił byś jedną ze swoich partnerek do sadzy...znaczy salsy za długo i wytrwale je urabiałem, żeby teraz ot tak oddać za friko :gwizdanie: chyba urabialiśmy
poziek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 to wejdź na czat onetu i wypytuj :kox: Michał...udostępnił byś jedną ze swoich partnerek do sadzy...znaczy salsy za długo i wytrwale je urabiałem, żeby teraz ot tak oddać za friko :gwizdanie: chyba urabialiśmy nie chciałem tego pisać bo mówiłeś, że twoja ci forum przegląda
moskal Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 nie chciałem tego pisać bo mówiłeś, że twoja ci forum przegląda juz z nia nie jestem , teraz mam 15-latke i załozyłem jej blokade rodzicielska na forum zresztą twój podpis.......
_Solar_ Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Wiedzialem ze tak bedzie i temat zjedzie na inne tory tak tak JA szukam partnerki do TANCA - NAPRAWDE to nie sa jaja niestety roibicie sobie tylko jaja z kolegi a ja mu napradę szukam dobrej partnerki co jest tego dowodem szkoda ze nic Ci z Aneta nie wyszło
moro99 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Nie wyszlo ale sie nie zrazam. majac taka pomoc napewno wktorce bede z jakas fajna partnerkom wywijal na parkiecie
Wąski Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/trzeniu-u5653.html spróbuj z nią,może się zgodzi podobno sunia jest niezła :polew:
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 rafalekx[/b] ziomek dobrze o tym wie bywając wczoraj ze mna w barze dośwadczył tego co mogło sie dziać z pewną nieznajomą panią blondi :cool1 No. :polew:
Rekomendowane odpowiedzi