Gość Mr. Axe Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Szukam dobrego mechanika na forum, który powiedział by mi czy jest wogóle możliwość wymiany silnika w a6 z 2.5 TDI AFB na 1.9 TDI AWX i i jakie są dodatkowe elementy które musze wymienić razem z silnikiem.
rav Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Myślę że taniej i szybciej będzie sprzedać to auto które masz i kupić AWX
Musashi Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 nieoplacalny pomysl, pozatym zakup uzywanego silnika to loteria
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Szukam dobrego mechanika na forum, który powiedział by mi czy jest wogóle możliwość wymiany silnika w a6 z 2.5 TDI AFB na 1.9 TDI AWX i i jakie są dodatkowe elementy które musze wymienić razem z silnikiem. Na pewno mniejszym kosztem bedzie regeneracja pompy.
spetsnaz Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ogólnie pomysł z AWX ciekawy, szkoda że fura nie ma Quattro.. hmmm A6 na AWX z Q. Ewenement na skalę światową
arto19 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 hej a co sie stalo z AFB ze chcesz go wymienic. Pompa wałki?
Gość Mr. Axe Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Na pewno mniejszym kosztem bedzie regeneracja pompy. Najmniejszym kosztem było zrobienie pompy po kosztach i sprzedanie auta Dzięki Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi