Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Tłumiki Advantige - słyszał ktoś coś? Jakie polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakie tłumiki (2 szt.) kupić do siebie, żeby było bardziej rasowo ale nie urywało głowy po przejechaniu 100km?

Dodam, że kata mam, środkowy także. Chodzi mi o tłumiki z pojedyncza końcówką, których końcówki mają 75-90mm średnicy.

Pzdr

Opublikowano

To mam się ograniczać do jednej firmy, tak? Widziałem już ten temat Przyznam, że elipsy nie wyglądają. Troszkę za bardzo wystają jak dla mnie i jakoś tu nie pasują... Ale dźwięk właśnie taki, o jaki mi chodzi :th: okrągłe bym przygarnął...

Opublikowano

okrągłe bym przygarnął...

Poziek miał jedyne fajne końcówki jakie widziałem w B6 :cool1: Uderz do niego niech wklei jakieś zdjęcie :naughty:

Opublikowano
To mam się ograniczać do jednej firmy, tak? Widziałem już ten temat Przyznam, że elipsy nie wyglądają.

Napisalem NP,co znaczy : na przyklad. Skoro chcesz okragle to zakladaj to co wszyscy :wink4: np: Ulter

Opublikowano

Dzwiek z Twoich jest spoko tylko czy maja okragle?

1200 to niby okragle ale na foto widac, ze jajo... I badz tu madry :disgust:

Opublikowano

z dzwieku moze by i byl zadowolony ale z ceny - 1023 ojro to chyba nie ;)

Opublikowano

Tak jak kolega mówi, 1000 eur za dwa tłumiki to trochę przesada :)

Te też nie są złe...

12qGj0.jpg

uj2TJ.jpg

http://moto.allegro.pl/item794441877_komplet_tlumikow_adventige_do_audi_polecam.html

[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 08:54_________________________________________________Eisenman - 1017,45 € :kox:

Opublikowano

załóz sobie owale takie jak w 3.0tdi

Opublikowano

A zna ktoś firmę Advantige?

Poza jednym artykułem z salonu samochodowego w Genevie z 2001 roku, nic w necie nie ma :disgust:

No i jest jeszcze artykuł z targów w Essen i Audi A2...

Opublikowano

Eisenmann jest najlepszy, nie ma podobnego wydechu takiej jakosci i dzwieku. Placi sie tu sa quality. 1000 ojro musi taki wydech kosztowac, seryjny wydech tez tyle, albo wjecej, kosztuje. :wink4: