WALDI1988 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam , pytanko czy gdzies oprocz salonu Audi dokupie koncowki zakladane na moje dwie rury ktore nie wygladaja niestety tak rasowo , w Serwisie powiedzieli mi 370 zl , tam mam pewnosc ze to bedzie wygladalo jak orginał s-line , ale czy jest jakas tansza alternatywa?
Nosfer Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Na allegro.pl, firmy zajmujące się sprzedaża końcówek, układów wydechowych.. Jest tego masa.
Flyer Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam , pytanko czy gdzies oprocz salonu Audi dokupie koncowki zakladane na moje dwie rury ktore nie wygladaja niestety tak rasowo , w Serwisie powiedzieli mi 370 zl , tam mam pewnosc ze to bedzie wygladalo jak orginał s-line , ale czy jest jakas tansza alternatywa? Jak na ASO to wcale nie jest tak drogo... dobre koncowki to i tak kolo 100 za sztuke. Jesli zaloza to profi, to ja bym skorzystal
trzeciaq Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 allegro, polecam owale 72x90mm takie same jak w 3.0tdi
Rekomendowane odpowiedzi