mirek s Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Naczytałem się o skradzionych audi i żal mi ich właścicieli, dlatego chciałem się podzielić pewnym patentem z tymi, którzy boją się o auto. Chodzi o to, że w samochodzie można ukryć telefon komórkowy, który policja jest w stanie bez problemu namierzyć (chyba, że wcześniej złodziej go znajdzie ). Można go również bez problemu znaleźć dzięki usługom typu '' gdzie jest dziecko''( lokalizowanie nie jest zbyt dokładne - do kilkuset metrów) Oczywiście nic nie zastąpi porządnego alarmu ani AC, ale może komuś podsunę pomysł na dodatkowe TANIE zabezpieczenie.
Yelo Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Do B5 może pomoże, ale złodzieje mają zwyczaj uruchamiać zakłócacze GPS i GSM.
rafalekx Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 a co będzie jak padnie bateria ? Podpiąć go na stałe do ładowania i żeby miał zdrową baterię, która wytrzyma 7 dni jak zostanie odłączony aku O ile wcześniej nie rozbiorą auta na części Ale pomysł wcale nie jest zły, szczególnie na jakichś mało profesjonalnych złodziei
Pandzior Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Albo coś takiego: http://www.allegro.pl/item813477317_alarm_gsm_lokalizator_gps_komplet_gotowy_do_pracy.html
Rekomendowane odpowiedzi