Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wędkarstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ryba w tym sezonie musimy się razem w końcu wubrać :good:

Opublikowano

gdzie musimy sie wybrac? :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

gdzie musimy sie wybrac? :drunk: :drunk: :drunk:

na jeziorko. :gwizdanie:

Opublikowano

Więc tak byłem i płotka skubała nie ziemsko ale tylko na ochotkę a murmyszka miała nazwe dyskoteka polecał w wędkarskim jednak miał racjeale pierxole wole ciasto czy cucie no bo ochotka spada po braniach co polecacie na płotkę

Opublikowano

a na białego nie prubowałes? :naughty:ja to bardziej za okoniem sie chce ustawic. :decayed:

Opublikowano

Więc tak byłem i płotka skubała nie ziemsko ale tylko na ochotkę a murmyszka miała nazwe dyskoteka polecał w wędkarskim jednak miał racjeale pierxole wole ciasto czy cucie no bo ochotka spada po braniach co polecacie na płotkę

spróbuj na pinkę

Opublikowano

na białego :hi:w ogóle bo to drobnica taka małą ale jutro prawdopodobnie pojadę gdzieś gdzie są większe rybki

Opublikowano

ja własnie wróciłem z jeziorka.probowałem na białego ale nawet 1 brania nie było. :gwizdanie:

Opublikowano

Jutro rano wale na rybki daleko bo dobrą godzinę a waha droga ale damy rade... :hi: :hi: :hi:

na murmychę i spławik później zdam relacje.... :good:

Opublikowano

no to czekamy na relacje z połowu. :naughty:

Opublikowano

No to czas wyruszać a zimno strasznie.... :hi:

Opublikowano

Witam interesowało by kogoś może kupno sprzętu wędkarskiego?

Opublikowano

Pw kolego co masz i za ile.

Opublikowano

wiesz jak się interesowałem tym to kupowałem sporo rzeczy a teraz to mi wszystko zostało i sprzedaje najpierw cały osprzęt wędkarski a na koniec wędki [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 11:51_________________________________________________najlepiej napisz mi pw co by cie interesowało a ja ci podam ceny i nazwy bo naprawde mam ogrom tego i zbyt dużo czasu by się zeszło na opisanie

Opublikowano

kolego napisz chociarz cy masz cos ze sprzetu karpiowego?spinning,muchowy?bo tez bym moze co wziął.

Opublikowano

wędki i kołowrotki sprzedaje na końcu a jeśli chodzi o osprzęt to napewno coś się znajdzie tylko napisz co cię interesuje

Opublikowano

Wróciłem kicha że szkoda gadać 0 brań aż chore :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:..

Miałem atrakcje jak facet na zakręcie jechał prosto i wjechał w rów .....Miał szczęście bo miał tylko małe wgięcie na błotniku....

Opublikowano

witam kolegow ja dzis pochodzilem po jeziorku bez sprzetu popytalem i nic nie bralo jeszcze troszke i zacznie sie sezon na liny kto lubi je lowic lapka w gore :naughty::good:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano
:good: