Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wędkarstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:notworthy:
Opublikowano

Witam, widzę, że wędkarzy tu nie brakuje:) Ja niestety do lodu przekonania nie mam :decayed: natomiast wczoraj od 19 do 23 też siedziałem na mrozie (inne hobby:)) i łączę się w chłodzie z innymi marznącymi!:) Pozdrawiam!

Opublikowano

byłeś na nartach. :naughty:

Opublikowano

nie adzia nie chciała mu odpalić

Opublikowano

adzia pali bez problemu, a tyłek odmrażałem na ambonie(nie kościelnej) :naughty:

Opublikowano

Było trzeba styropian podłożyć :polew: :polew:

Opublikowano

polowanko było??

Opublikowano

aaaaaaaaaaaa

Opublikowano

Było było:), ale plany pozyskania w stadium zaawansowanym i wybór mały...ale bynajmniej się człowiek dotleni:)

Opublikowano

Było było:), ale plany pozyskania w stadium zaawansowanym i wybór mały...ale bynajmniej się człowiek dotleni:)

ja Ci dziękuje za takie dotlenienie. :polew: :polew:

Opublikowano

Hehe, wole takie coś, niż jak Cię non-stop trzaskają komary...wędkujesz to wiesz o czym mowa:)

Opublikowano

Hehe, wole takie coś, niż jak Cię non-stop trzaskają komary...wędkujesz to wiesz o czym mowa:)

tak nonstop to nie tną. :naughty:

Opublikowano

Witam. Mam do was - wędkarzy pytanie ;) mianowicie wiecie gdzie znajde w internecie wszystkie 7 odcinków "na karpie z Przemkiem Mroczkiem" ? odcinek 5,6,7 jest na www.torrenty.org. WIęc poszukuje odcinka 1,2,3,4:D Z góry dziękuje za odpowiedzi ;)

Opublikowano

może na Chomikuj jest warto sprawdzić

Opublikowano

dzisiaj panowie bylem zlozyc skladke 180 pln a jak to u was wyglada tyle samo? dzis jechalem przez warte na fisie +2 a rzeki nie widac zakuta i zasnierzona cos mi sie wydaje ze bedzie duza woda :blink: jak u was sytuacja na rzekach?czytalem ze na odrze i wisle saperzy dzialaja prawda to?sytuacja napewno bedzie nie wesola jezeli tak dalej temperatura sie utrzyma

Opublikowano

kolego ja w tamtym roku zaplaciłem 280 zł,a teraz pewnie bedzie wiecej.

jezeli chodzi o rzeki to podobno na rzece Dunajec jest kilkukilometrowy zator mlodowy.jak sie temperatura podniesie szybko to na sto procent bedzie duza woda.lepiej zeby ten snieg powoli topniał. :gwizdanie:

Opublikowano

panowie chcę ktoś kupić osprzęt wędkarski na poczatek sprzedaje wszystki asortyment a na końcu wędki i kołowrotki jak ktoś coś potrzebuje to pisać na pw nie ktore rzeczy są nowe a nie ktore troche używane ale w dobrym stanie

Opublikowano

284 zł. z łodzią. :gwizdanie:

Opublikowano

panowie chcę ktoś kupić osprzęt wędkarski na poczatek sprzedaje wszystki asortyment a na końcu wędki i kołowrotki jak ktoś coś potrzebuje to pisać na pw nie ktore rzeczy są nowe a nie ktore troche używane ale w dobrym stanie

daj jakieś foto co masz