oprych Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 to i ja się pochwale sobota - Jezioro rożnowskie od strony Bartkowej 2x okoń na robaka - 11cm 1x uklejka na robaka - 13cm cały dzień rzucania na spławki na woblera twistera na przemian czy to z gruntu na robaka biały kolorowy makaron Nic nawet nie dygło w niedziele juz się poddałem normalnie porażka
ryba85 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 oprych trzeba było przyjechac do siennej.
oprych Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 teraz mam urlop od poniedziałku i sie zastanawiam gdzie uderzyć aby wypocząć i coś porzucać podaj jakiś namiar
ryba85 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 ja moze bede w niedziele w Lipiu koło gródka.chyba ze bedzie dalej taki niski stan jeziora to moze pojade na klimkówke.
oprych Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 chyba pod koniec przyszlego tygodnia wybiore sie na skawine tylko nie wiem jak to ugrysc jak to jest z tymi opłatami na rzeki nigdy sie nie zaglebialem w ten temat zawsze w jedno miejsce jezdziłem (rożnów) wybiore sie na skawine tylko nie wiem jak to ugrysc jak to jest z tymi opłatami na rzeki pomoże ktoś
WasikWAWA Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 chyba pod koniec przyszlego tygodnia wybiore sie na skawine tylko nie wiem jak to ugrysc jak to jest z tymi opłatami na rzeki nigdy sie nie zaglebialem w ten temat zawsze w jedno miejsce jezdziłem (rożnów) wybiore sie na skawine tylko nie wiem jak to ugrysc jak to jest z tymi opłatami na rzeki pomoże ktoś kwestia czy masz karte? zakladam ze tak. Musisz się zorientować czy woda należy do Twojego Okregu . Najprościej zadzwoń do PZW:) Witam przy okazji Wszystkich Wędkarzy;) Ja Łowie okolice Piaseczna , Oraz Nad Bugiem okolice drohiczyna , i dwa razy do roku Miejscowosc Warchały;)
oprych Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 No pewnie ze mam karte Znalazłem info na necie ze do okręgu śląskiego np Wisła kwalifikuje się od miejsca ujścia rzeki skawy w moja stronę
WasikWAWA Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 A gdzie kolego koło piaseczna ? zalesie dolne, wisła za konstancinem Gassy i Dębówka. I zamierzam wykupić pozwolenie na Banioche. No pewnie ze mam karte Znalazłem info na necie ze do okręgu śląskiego np Wisła kwalifikuje się od miejsca ujścia rzeki skawy w moja stronę Zerknij do rejstru tam masz wykazy Zbiorników na których możesz łowić.
oprych Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 juz to opanowałem polecacie jakieś kijeki na grunt i na spławik ??? tylko tak w w granicach rozsądku mam sprzęt który ma z 15 lat chce wszystko powoli wymienić
bongod Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Kongera feedery można kupić w rozsądnej cenie . Mam jeden za 120 zeta c.w. 130 dl. 230 polecam nie do zajechania .
ryba85 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 ja sie dzisiaj wybieram na jezioro. ja mam jakąś karpiuwke 3cześciowa jak bys chciał.
WasikWAWA Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 no Kongera też polecam rozsądna jakość i cena.
tomasz_gti Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Okaz wczorajszego wędkowania szczupak 105 cm
ryba85 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Okaz wczorajszego wędkowania szczupak 105 cm no tomku znowu?ładny okaz.musisz mnie zabrac kiedys na takie.
oprych Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 w Holandi Co nie zmienia faktu że ładny
Rekomendowane odpowiedzi