turdzi Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 akjam napisał(a): :gwizdanie: Ten zapach skóry w samochodzie... Na serio to teraz wiem, że to powinien być pierwszy modzik, który miałem zrobić! Dlaczego nic nie mówiliście? Komfort jazdy zdecydowanie lepszy! Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż takiej różnicy między tymi kubłami a tamtymi taboretami... Półskóra - alcantara to od początku chodziło mi po głowie i czekałem na to aż się coś trafi... i udało się! :> :> gratki za moda , to na prawde fajne i wygodne fotele w mojej opini nawet wygodniejsze niz opcjonalne recaro a alcantara bije kazda skore , na glowe
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 turdzi napisał(a): akjam napisał(a): :gwizdanie: Ten zapach skóry w samochodzie... Na serio to teraz wiem, że to powinien być pierwszy modzik, który miałem zrobić! Dlaczego nic nie mówiliście? Komfort jazdy zdecydowanie lepszy! Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż takiej różnicy między tymi kubłami a tamtymi taboretami... Półskóra - alcantara to od początku chodziło mi po głowie i czekałem na to aż się coś trafi... i udało się! :> :> gratki za moda , to na prawde fajne i wygodne fotele w mojej opini nawet wygodniejsze niz opcjonalne recaro a alcantara bije kazda skore , na glowe To jest modzik, z którego jestem MEGA zadowolony! :notworthy: Jeśli chodzi o wygodę to nie przypuszczałem, że będzie aż tak MEGA! :kox:
siemian Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 turdzi napisał(a): akjam napisał(a): :gwizdanie: Ten zapach skóry w samochodzie... Na serio to teraz wiem, że to powinien być pierwszy modzik, który miałem zrobić! Dlaczego nic nie mówiliście? Komfort jazdy zdecydowanie lepszy! Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż takiej różnicy między tymi kubłami a tamtymi taboretami... Półskóra - alcantara to od początku chodziło mi po głowie i czekałem na to aż się coś trafi... i udało się! :> :> gratki za moda , to na prawde fajne i wygodne fotele w mojej opini nawet wygodniejsze niz opcjonalne recaro a alcantara bije kazda skore , na glowe myślałeś że tego nie przeczytam.. A co to za PW były że oddasz mi swoją a4 i dodasz Impreze za moje fotele? :polew: Turdzi,a tak przy okazji zamontowałeś już tego jednomasa? Wykończyłem sobie sprzęgło i czeka mnie wymiana w najbliższym czasie....
turdzi Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 siemian bede wymienial za ok. 12 dni , jestem juz umowiony na 13 tego.Dam ci zanc jak wyszlo.
akjam Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 siemian napisał(a): turdzi napisał(a): akjam napisał(a): :gwizdanie: Ten zapach skóry w samochodzie... Na serio to teraz wiem, że to powinien być pierwszy modzik, który miałem zrobić! Dlaczego nic nie mówiliście? Komfort jazdy zdecydowanie lepszy! Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż takiej różnicy między tymi kubłami a tamtymi taboretami... Półskóra - alcantara to od początku chodziło mi po głowie i czekałem na to aż się coś trafi... i udało się! :> :> gratki za moda , to na prawde fajne i wygodne fotele w mojej opini nawet wygodniejsze niz opcjonalne recaro a alcantara bije kazda skore , na glowe myślałeś że tego nie przeczytam.. A co to za PW były że oddasz mi swoją a4 i dodasz Impreze za moje fotele? :polew: Turdzi,a tak przy okazji zamontowałeś już tego jednomasa? Wykończyłem sobie sprzęgło i czeka mnie wymiana w najbliższym czasie.... Jak wykończyłeś sprzęgło to tamta wiadomość na PW już nieważna... :wink4:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 08:37_________________________________________________Kolejna zmiana w wyglądzie mojej A4ki... Ściema szybek. Jeżdżę już z tym tydzień ale nie miałem czasu się pochwalić wcześniej. Robota profi! Trafiłem tam gdzie m.in. HiRide, mlodyabc i załapałem się na ściemnianie grupowe właśnie dzięki koledze!
KENOiX Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 wygląda jak ori jeszcze tylko zewnętrzny s-line :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 KENOiX napisał(a): wygląda jak ori jeszcze tylko zewnętrzny s-line :gwizdanie: Nie namawiaj mnie! Szczerze mówiąc to się bronię od tego ręcami i nogami! :polew: Ale kto wie... :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 mi się podoba... ale z S-line to byłaby już klasa sama w sobie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 jedrekx napisał(a): mi się podoba... ale z S-line to byłaby już klasa sama w sobie :gwizdanie: No i jak tu z Wami żyć i nie robić nic przy wozidełku...
akjam Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 jedrekx napisał(a): jakieś hobby trzeba mieć w życiu :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Piękne autko i kolorek a co stabilizatorów to pisz ma Pv łączników nie potrzeba wymieniać koszt kompletu ok 850-900 zł :gwizdanie:
akjam Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 Wąski. napisał(a): Piękne autko i kolorek a co stabilizatorów to pisz ma Pv łączników nie potrzeba wymieniać koszt kompletu ok 850-900 zł :gwizdanie: Co do zawieszenia to właśnie szukam czegoś... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Akjam... musi być S-line zew... bo przód wygląda :thumbdown:
bajk Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Krolu napisał(a): Akjam... musi być S-line zew... bo przód wygląda :thumbdown: e tam, non-sline też może wyglądać dobrze - dowody:
Flyer Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 To ostatnie zdjecie wyglada jakby na tylniej kanapie usiadl jakis Smok
akjam Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 Krolu napisał(a): Akjam... musi być S-line zew... bo przód wygląda :thumbdown: Co do przodu to też mnie trochę wku... ale pierwsze co będę robił z przodem - jeśli będę robił to będzie BIXENON... :gwizdanie: bajk napisał(a): e tam, non-sline też może wyglądać dobrze - dowody: No jak na USA to całkiem, całkiem... Gleba ostra...
krolu Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 akjam napisał(a): Krolu napisał(a): Akjam... musi być S-line zew... bo przód wygląda :thumbdown: Co do przodu to też mnie trochę wku... ale pierwsze co będę robił z przodem - jeśli będę robił to będzie BIXENON... :gwizdanie: ok, czyli bixenony masz już kupione
akjam Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 Krolu napisał(a): akjam napisał(a): Krolu napisał(a): Akjam... musi być S-line zew... bo przód wygląda :thumbdown: Co do przodu to też mnie trochę wku... ale pierwsze co będę robił z przodem - jeśli będę robił to będzie BIXENON... :gwizdanie: ok, czyli bixenony masz już kupione No jeszcze nie mam. Ale szukam czegoś fajnego.
krolu Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 akjam napisał(a): No jeszcze nie mam. Ale szukam czegoś fajnego. :polew: a 2 posty wyżej pisał - "jeśli będę" :polew:
Rekomendowane odpowiedzi