Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:gwizdanie:

Ten zapach skóry w samochodzie... :kox::wink4:

301bb3aaf8b58d1e.jpg

d324ba19404def6f.jpg

Na serio to teraz wiem, że to powinien być pierwszy modzik, który miałem zrobić! Dlaczego nic nie mówiliście? :wink4:

Komfort jazdy zdecydowanie lepszy! Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż takiej różnicy między tymi kubłami a tamtymi taboretami... :embarrassed:

Półskóra - alcantara to od początku chodziło mi po głowie i czekałem na to aż się coś trafi... i udało się! :kox:

:> :>

gratki za moda , to na prawde fajne i wygodne fotele w mojej opini nawet wygodniejsze niz opcjonalne recaro a alcantara bije kazda skore , na glowe :):cool1:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 197,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

301bb3aaf8b58d1e.jpg

d324ba19404def6f.jpg

Na serio to teraz wiem, że to powinien być pierwszy modzik, który miałem zrobić! Dlaczego nic nie mówiliście? :wink4:

Komfort jazdy zdecydowanie lepszy! Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż takiej różnicy między tymi kubłami a tamtymi taboretami... :embarrassed:

Półskóra - alcantara to od początku chodziło mi po głowie i czekałem na to aż się coś trafi... i udało się! :kox:

gratki za moda , to na prawde fajne i wygodne fotele w mojej opini nawet wygodniejsze niz opcjonalne recaro a alcantara bije kazda skore , na glowe :):cool1:

:notworthy: To jest modzik, z którego jestem MEGA zadowolony! :notworthy: :notworthy: Jeśli chodzi o wygodę to nie przypuszczałem, że będzie aż tak MEGA! :kox: :kox:
Opublikowano

301bb3aaf8b58d1e.jpg

d324ba19404def6f.jpg

myślałeś że tego nie przeczytam.. A co to za PW były że oddasz mi swoją a4 i dodasz Impreze za moje fotele? :polew: :polew: :polew:

Turdzi,a tak przy okazji zamontowałeś już tego jednomasa? Wykończyłem sobie sprzęgło i czeka mnie wymiana w najbliższym czasie....

Opublikowano

siemian bede wymienial za ok. 12 dni , jestem juz umowiony na 13 tego.Dam ci zanc jak wyszlo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

301bb3aaf8b58d1e.jpg

d324ba19404def6f.jpg

myślałeś że tego nie przeczytam.. A co to za PW były że oddasz mi swoją a4 i dodasz Impreze za moje fotele? :polew: :polew: :polew:

Turdzi,a tak przy okazji zamontowałeś już tego jednomasa? Wykończyłem sobie sprzęgło i czeka mnie wymiana w najbliższym czasie....

Jak wykończyłeś sprzęgło to tamta wiadomość na PW już nieważna... :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 08:37_________________________________________________Kolejna zmiana w wyglądzie mojej A4ki... Ściema szybek. Jeżdżę już z tym tydzień ale nie miałem czasu się pochwalić wcześniej. :wink4:

3aabb304b6ab7912med.jpg

eb188344e7ccf944med.jpg

Robota profi! Trafiłem tam gdzie m.in. HiRide, mlodyabc i załapałem się na ściemnianie grupowe właśnie dzięki koledze! :good::wink4:

Opublikowano

wygląda jak ori :good: jeszcze tylko zewnętrzny s-line :wink4: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

wygląda jak ori :good: jeszcze tylko zewnętrzny s-line :wink4: :gwizdanie:

Nie namawiaj mnie! :kox: Szczerze mówiąc to się bronię od tego ręcami i nogami! :polew: :polew: Ale kto wie... :gwizdanie:
Opublikowano

mi się podoba... ale z S-line to byłaby już klasa sama w sobie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

mi się podoba... ale z S-line to byłaby już klasa sama w sobie :gwizdanie:

No i jak tu z Wami żyć i nie robić nic przy wozidełku... :evil:
Opublikowano
:evil: jakieś hobby trzeba mieć w życiu :decayed:
Opublikowano
  • Autor

:evil: jakieś hobby trzeba mieć w życiu :decayed:

Opublikowano

Piękne autko :good: i kolorek :kox: a co stabilizatorów to pisz ma Pv :naughty: łączników nie potrzeba wymieniać koszt kompletu ok 850-900 zł :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Piękne autko :good: i kolorek :kox: a co stabilizatorów to pisz ma Pv :naughty: łączników nie potrzeba wymieniać koszt kompletu ok 850-900 zł :gwizdanie:

:embarrassed::kox:

Co do zawieszenia to właśnie szukam czegoś... :gwizdanie:

Opublikowano

Akjam... musi być S-line zew... bo przód wygląda :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

e tam, non-sline też może wyglądać dobrze - dowody:

6ozh9z.jpg

5meas3.jpg

30sj66o.jpg

:decayed:

Opublikowano

To ostatnie zdjecie wyglada jakby na tylniej kanapie usiadl jakis Smok :kox:

Opublikowano
  • Autor

Co do przodu to też mnie trochę wku... ale pierwsze co będę robił z przodem - jeśli będę robił to będzie BIXENON... :cool1: :gwizdanie:

e tam, non-sline też może wyglądać dobrze - dowody:

6ozh9z.jpg

5meas3.jpg

30sj66o.jpg

:decayed:

No jak na USA to całkiem, całkiem... :wink4: Gleba ostra... :shocked:
Opublikowano

Co do przodu to też mnie trochę wku... ale pierwsze co będę robił z przodem - jeśli będę robił to będzie BIXENON... :cool1: :gwizdanie:

ok, czyli bixenony masz już kupione :decayed::good:
Opublikowano
  • Autor

ok, czyli bixenony masz już kupione :decayed::good:

:tongue4: No jeszcze nie mam. :no: Ale szukam czegoś fajnego. :kox:
Opublikowano

:tongue4: No jeszcze nie mam. :no: Ale szukam czegoś fajnego. :kox:

:polew: :polew: :polew: a 2 posty wyżej pisał - "jeśli będę" :polew: :polew: