diman Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 akjam tys jest świr graty za wytrwalosc w modach :gwizdanie: Mam jeszcze coś specjalnie dla Ciebie ale jeszcze się z tym nie uporałem. czemu nie widze Cie na liście na zlot? nie jedziesz? Nie wiem jeszcze... zgaduje dokladka mendo jedna no cos fajne zaczynasz miec te autko a nad zlotem sie nie masz co zastanawiac zabieraj rodzinke i w droge Mam nadzieję, że się tak właśnie skończy i będziemy razem się odżywiali na zlocie... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 ostatnio wlożylem dość sporo kasy w "odnowe" wnętrza (fotele, kieorwnica, dekory, schowek, tunel) także pewnie nie prędko... Taaaa.... Ja też tak zawsze mówię. P.S. Nowy modzik zawitał. Czarny sufit z S-Line'a! :kox: no nie mam pytań :kox:
siemian Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 dokładka przednia?? W Mirona się bawisz? To nie wygląda jakoś super... choć źle też nie :)
jedrekx Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 akjam to teraz tylko z zewnątrz S-line i będzie malina
akjam Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 dokładka przednia?? W Mirona się bawisz? To nie wygląda jakoś super... choć źle też nie :) Tył... :gwizdanie: akjam to teraz tylko z zewnątrz S-line i będzie malina No kto wie...
akjam Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 a o ksenonach nie myślałeś? :gwizdanie:
siemian Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 a o zderzaczku z eSy nie myślałeś...? :decayed:
akjam Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 a o zderzaczku z eSy nie myślałeś...? :decayed: No jest parę rzeczy nad którymi jeszcze myślę...
krolu Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 a o zderzaczku z eSy nie myślałeś...? :decayed: No jest parę rzeczy nad którymi jeszcze myślę... śmigło na dachu
akjam Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 a o zderzaczku z eSy nie myślałeś...? :decayed: No jest parę rzeczy nad którymi jeszcze myślę... śmigło na dachu Smigieł itp. mam już dość!
mgtan Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Mody zacne.. ja narazie dopiero zaczynam... ale zobaczymy, pare pomysłów juz mam - standardowych pomysłów. napewno od ciebei ściągne "klimatyzowany schowek" ;-) no jakoś nie czuje rns-e ale... ciekawe ile kosztuje taka zabawa RNS-E + DVD + mapki? o ile emożna wiedzieć? a co do zlotu to gdzie kiedy to jest i za ile ;-)
Chuck Norris Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 No w końcu qur*a masz czarną podsufitkę , teraz wygląda to miodzio , jeszcze zewn. s- line i sprzedaj ten gnojowóz komuś :gwizdanie: :kox:
stanley Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 No w końcu qur*a masz czarną podsufitkę , teraz wygląda to miodzio , jeszcze zewn. s- line i sprzedaj ten gnojowóz komuś :gwizdanie: :kox: bez zewnętrznego s-linu i bixenonu ciężko mu to będzie sprzedać
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Mody zacne.. ja narazie dopiero zaczynam... ale zobaczymy, pare pomysłów juz mam - standardowych pomysłów. napewno od ciebei ściągne "klimatyzowany schowek" ;-) no jakoś nie czuje rns-e ale... ciekawe ile kosztuje taka zabawa RNS-E + DVD + mapki? o ile emożna wiedzieć? a co do zlotu to gdzie kiedy to jest i za ile ;-) Też myślałem, że nie będę za wiele robił... :gwizdanie: No w końcu qur*a masz czarną podsufitkę , teraz wygląda to miodzio , jeszcze zewn. s- line i sprzedaj ten gnojowóz komuś :gwizdanie: :kox: :kox: No w końcu qur*a masz czarną podsufitkę , teraz wygląda to miodzio , jeszcze zewn. s- line i sprzedaj ten gnojowóz komuś :gwizdanie: :kox: bez zewnętrznego s-linu i bixenonu ciężko mu to będzie sprzedać Jest paru amantów na moją furkę. P.S. Jak znajdę A4kę w dobrym stanie z 2010 roku to sprzedam... [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 17:27_________________________________________________Kolejny modzik zawitał. Tym razem część pakietu oświetlenia... Lampki ostrzegawcze (czerwone z boku) oraz lamki ułatwiające wsiadanie (białe od spodu).
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 nie miałeś tego ? No qr** nie! Audi zaskakuje. Ale już mam!
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 nie miałeś tego ? No q***wa nie! Audi zaskakuje. Ale już mam! jak wyrezasz zewn s-line, bixenon, i SWAP na BKN, to biorę furę od Ciebie
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 nie miałeś tego ? No q***wa nie! Audi zaskakuje. Ale już mam! jak wyrezasz zewn s-line, bixenon, i SWAP na BKN, to biorę furę od Ciebie To muszę dopisać Cię do listy chętnych.
Rekomendowane odpowiedzi