Opublikowano 25 Listopada 201015 l to ET 31 z tyłu tez obciera? ja chce wstawić dystans 12mm tylko z tyłu, z przodu to bym chyba potrzebował jakieś 6-8mm max żeby nie było problemu na gwincie.
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l ładnioe dopakowane juz to autko jak chcesz mam ledy z a6 c6 tył cena na telelfon dla ciebie jak zawsze:)
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l ładnioe dopakowane juz to autko jak chcesz mam ledy z a6 c6 tył cena na telelfon dla ciebie jak zawsze:) bierz je Akjam co się będziesz pitolił, btw nie masz jeszcze tych wypasionych listw s line na dole
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Autor ładnioe dopakowane juz to autko jak chcesz mam ledy z a6 c6 tył cena na telelfon dla ciebie jak zawsze:) bierz je Akjam co się będziesz pitolił, btw nie masz jeszcze tych wypasionych listw s line na dole
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l akjam jest tu gdzieś jakies fotostory dot. oświetlenia bocznego drzwi, które zrobiłeś?
Opublikowano 4 Grudnia 201015 l akjam jest tu gdzieś jakies fotostory dot. oświetlenia bocznego drzwi, które zrobiłeś? wątpię on am tyle siana, że wszystko w ASO reza
Opublikowano 4 Grudnia 201015 l Autor akjam jest tu gdzieś jakies fotostory dot. oświetlenia bocznego drzwi, które zrobiłeś? wątpię on am tyle siana, że wszystko w ASO reza Johny.B7 wątek dotyczący pakietu oświetlenie. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=20727.0;highlight=kratek+nawiewów Tutaj jest gdzieś opisane jakie piny, gdzie co podłączyć, itd.
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Autor kolega się zastanawia nad modem pt. BOSSSEEEEE, pomóżcie mu :gwizdanie:
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l heheh zniżka u mnie [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 17:05_________________________________________________patrzcie ! jeszcze czeka i sie zastanawia co napiszecie "ale masz wypaśną fure"- możecie powielać to ON to lubi albo " mas ztakiego wypasa ,że głupio mi się na spocie pokazać" - siemian to powinien napisać
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l Autor heheh zniżka u mnie [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 17:05_________________________________________________patrzcie ! jeszcze czeka i sie zastanawia co napiszecie "ale masz wypaśną fure"- możecie powielać to ON to lubi albo " mas ztakiego wypasa ,że głupio mi się na spocie pokazać" - siemian to powinien napisać :polew:
Opublikowano 7 Grudnia 201015 l siemiana przepraszam bo miałem na myśli samochód chyba że tez pomyśli o aucie to nie ma tematu
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l Autor No i BOSE zawitało u mnie... Kto pomoże wymienić nagłośnienie? :gwizdanie: