Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja ostatnio ścigałem się z dawidem_n na obwodnicy BB i tam gdzie on musiał zwolnić do 200 ja piknie przeszedłem ok.240km/h z gazem w podłodze. i jeszcze zapasik w przyczepności był :kox: :kox: :kox:

bez zawiasu i stabilizatorów przy 200 koła już piszczały...

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 196,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja wam powiem, że po 33kkm mam już do wymiany tuleje gumowe i łączniki eresowych stabilizatorów :decayed: :decayed: :decayed::naughty: więc gdyby nic nie dawały to by się nie zużyły :cool1:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 10:24_________________________________________________

Lacznikow nie trzeba wymieniac... Poza tym mozna je kupic poza ASO [tez Lemforder] i wyjdzie duzo taniej.

Gumki, opaski, nakretki to ASO - ale koszt niewielki.

btw, ile laczniki w ASO ?

Ori lemfordery kupuję u dzika z forum łącznik coś 60 zł guma ok 20 zł :good:

Opublikowano
  • Autor

Lacznikow nie trzeba wymieniac... Poza tym mozna je kupic poza ASO [tez Lemforder] i wyjdzie duzo taniej.

Gumki, opaski, nakretki to ASO - ale koszt niewielki.

btw, ile laczniki w ASO ?

Przód:

80E 411 317 – łącznik lewy 141,65

80E 411 318 – łącznik prawy 141,65

Tył:

8E0 505 465 AF - łącznik x2 232,38

:kox: :gwizdanie:

Opublikowano

To daj sobie spokoj i zamow u dzika, albo TOM'a.

Opublikowano
  • Autor

Na tą chwilę to już nic nie zamawiam. :wink4::naughty:
Opublikowano

tiaaaaa...

....a łyżka na to NIEMOŻLIWE :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

tiaaaaa...

....a łyżka na to NIEMOŻLIWE :polew: :polew: :polew: :polew:

:tongue4: :gwizdanie:
Opublikowano

Na tą chwilę to już nic nie zamawiam. :wink4::naughty:

Ja wczoraj u dzika brałem kompletne kości na przód do siebie + gumy i łączniki stabilizatorów :naughty: dozbieram jeszcze na eibach pro system i na wiosnę zawita cały nowy zawiasik :naughty:

Opublikowano

Obiecane fotki... :kox: Niektórzy już widzieli wczoraj na spocie... :evil: Zbliża się zima więc czas na obniżenie A4eczki... :tongue4::kox:

Przed:

ec967d2a75c3cb00med.jpg

Po:

9789ae82507b28ecmed.jpg

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Sorki za jakość pierwszej fotki.

:hi:

zawsze w tym samym miejscu robisz foty :tongue4:

Pięknie teraz wygląda :good:

Opublikowano
  • Autor

Obiecane fotki... :kox: Niektórzy już widzieli wczoraj na spocie... :evil: Zbliża się zima więc czas na obniżenie A4eczki... :tongue4::kox:

Przed:

ec967d2a75c3cb00med.jpg

Po:

9789ae82507b28ecmed.jpg

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Sorki za jakość pierwszej fotki.

:hi:

zawsze w tym samym miejscu robisz foty :tongue4:

Pięknie teraz wygląda :good:

Profesjonalizm... :cool1::wink4: Nie zastanawiaj się i obniżaj swoją! :good:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 20:58_________________________________________________Jeśli chodzi o dystane mam odpowiedź co do ewentualnego rabatu:

Co do zamówienia większej ilości ; " 3-4 kompletów" przy takim zamówieniu 100% zaliczki

Rabat 5%.

Nie popisali się... :thumbdown: No ale może ktoś będzie chętny? Ja raczej zamówię. :cool1:

Opublikowano

a jest ktopś w wawie co ma choć jeden komplet wolny na pare chwil, chce założyc na jedną stronę i zobaczyc jak to wygląda.

Opublikowano
  • Autor

Już dawno do mnie dotarł ale nie miałem czasu się pochwalić. :naughty: Udało mi się wyrwać zderzak w moim kolorku z PDC (czujniki, wiązka, moduł) w dobrej cenie. :evil:

fb9ac1fbd7553deemed.jpg

Może jeszcze przed zimą uda mi się to zamontować i uruchomić. Choć nie wiem co jeszcze dokłądnie potrzebuje aby wszystko hulało. :naughty:

Mam też graty do elektryki szyb z tyłu i może jeszcze się coś znajdzie. :tongue4: Tylko nie wiem kiedy się za to wszystko wezmę! :decayed:

Opublikowano

nie szalej chłopaku :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie szalej chłopaku :decayed:

:tongue4:

widziałem ten zderzak jak szukałem dokładki :naughty:

:tongue4: Ale dawno bo już leży u mnie z 3 miesiące. :kox: No chyba, że koleś ma cały czas wystawione to zdjęcie na aukcji. :mysli:

H4mm3R Ty miałeś PDC? Bo widzę, że też dorwałeś zderzaczek... :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mam od samego początku PDC z przodu i z tyłu :decayed: a zderzak kupiłem dla kumpla, bo chce PDC a ja biorę dokładkę :wink4:

Opublikowano

a z zawieszeniem uważaj ja mam orginalne sportowe i obniżone fabrycznie na polskich drogach to nie najlepszy pomysł :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 23:51_________________________________________________a pozatym autko bardzo ladne :good: :good:

Opublikowano

a z zawieszeniem uważaj ja mam orginalne sportowe i obniżone fabrycznie na polskich drogach to nie najlepszy pomysł :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 23:51_________________________________________________a pozatym autko bardzo ladne :good: :good:

a czemu ma uważać? -35mm to jeszcze żadne ekstremum.

Opublikowano

sam jesteś nie najlepszy pomysł. Nie pisz swoich opinii w imieniu wszystkich...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

sam jesteś nie najlepszy pomysł. Nie pisz swoich opinii w imieniu wszystkich...

Siemian zawsze można na Ciebie liczyć! :naughty::decayed::kox:

P.S. Kolego krystianx85 dzięki za opinie na temat autka. :good: Co do zawieszenia, 18ek itp. - jest OK - przecież nie jeżdże po polach! :kox:

[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 14:26_________________________________________________W międzyczasie jakiś delikatny modzik... :wink4: Wymiana oświetlenia wewnątrz :audi::notworthy:

Oświetlenie Zwykłe vs Żarówki LED

ed392e316e26b5c8med.jpg 15b2fc6e734e0eeamed.jpg

Oczywiście wszystkie wewnętrzne lampki zrobione. :cool1: