Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... :gwizdanie: Jest na serio różnica w graniu. :good::kox:

Różnicę to Ty poczujesz jak całość pod wzmacniacz podepniesz :naughty: efekt głębi muzyki jest niesamowity. System jest bardzo dobrze wystrojony pod to auto. Jestem pozytywnie zaskoczony, że w B7 drzwi są nawet przyzwoicie wytłumione, bo z tego co pamiętam w B6 nie było takich mat :good:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 197,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale nie wiem czy ktoś miał możliwość słuchania, ale i tak BOSE w naszych b6/7 do A6 się kryje.. :gwizdanie:

nie wiem czym to spowodowane, może wygłuszeniem albo innymi wymiarami kabiny, ale tam jest bajka. Wole nie myśleć jak brzmi B&O :kox:

Opublikowano

ale nie wiem czy ktoś miał możliwość słuchania, ale i tak BOSE w naszych b6/7 do A6 się kryje.. :gwizdanie:

nie wiem czym to spowodowane, może wygłuszeniem albo innymi wymiarami kabiny, ale tam jest bajka. Wole nie myśleć jak brzmi B&O :kox:

oj juz było na ten temat... B&O..jest tragedia... jedyne jakie B&O słyszałem co grało fajnie w Audi A8. w A4/A5 to jakiś żart ze strony Audi i wyduszenie pieniędzy za etykietkę B&O na ramkach głosników. Bose z B7 zjada BO z A4/A5/A6.

Opublikowano

No kurczę, widzę, że prace ruszyły zdecydowanie do przodu. :good:

We wtorek posłucham jak to gra i pewnie przyspieszy to montaż u mnie tego wszystkiego :kox:

Diman, widzę, że za RNS-E chcesz się rozejrzeć, a pamiętam kiedyś jak na zlocie mówiłeś, że takie coś Cię nie bawi :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No kurczę, widzę, że prace ruszyły zdecydowanie do przodu. :good:

We wtorek posłucham jak to gra i pewnie przyspieszy to montaż u mnie tego wszystkiego :kox:

Diman, widzę, że za RNS-E chcesz się rozejrzeć, a pamiętam kiedyś jak na zlocie mówiłeś, że takie coś Cię nie bawi :gwizdanie:

No bo już z tymi wszystkimi gratam nie mieszcze się w garażu, pokoju, kuchni, sypialni... :polew: :polew: :polew:

A Diman wreszcie mówi głosem rezacza. :wink4::good:

Opublikowano
  • Autor

rezanie wciąga...

:no: :gwizdanie: BTW Już próbowałem skasować konto z forum ale jakaś siła mi nie pozwoliła... :wink4::polew:
Opublikowano

Kurcze ale mnie kusi te lusterko fotochrom,CH/LH i czujnik deszczu tym bardziej ze w starej B7 to mialem i teraz mi tego brakuje...

Niezle modzisz :kox: :kox: powodzenia w dalszej pracy.

Opublikowano
  • Autor

Kurcze ale mnie kusi te lusterko fotochrom,CH/LH i czujnik deszczu tym bardziej ze w starej B7 to mialem i teraz mi tego brakuje...

Niezle modzisz :kox: :kox: powodzenia w dalszej pracy.

:wink4:

akjam a pierdzenie wyeliminowałeś jak zakładałeś BOSE :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=131255.0

O widzisz! Szczerze mówiąc nie zauważyłem tego ale się przysłucham i jak coś to zrobię. :good:
Opublikowano

ja tam mam u siebie

Opublikowano
  • Autor

ja tam mam u siebie

Specjalnie mi nie powiedziałeś ale nic straconego. :wink4::evil:
Opublikowano

najlepiej sobie to zrobić jak się na zderzak ściągnięty więc zrobisz to jak będziesz montował PDC :decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

najlepiej sobie to zrobić jak się na zderzak ściągnięty więc zrobisz to jak będziesz montował PDC :decayed::naughty:

:wink4::good:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 23:43_________________________________________________Zderzak już u mnie. Dziś go rozebrałem i delikatnie trzeba go od spodu poprawić i do malowania. :kox:

4f284c7602ccf11dmed.jpg

Jest też lotka S-Line! Trochę się napie... żeby ją ściągnąć z inne klapy ale się udało. Pójdzie do malowania razem ze zderzakiem. :kox:

4d52221619b4edefmed.jpg

BTW Cena w ASO ponad 1200 pln to jest jakaś masakra za taką lotkę! :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

zderzaczek piękna sprawa... PDC tez bym kiedyś chciał miec...

Opublikowano
  • Autor

zderzaczek piękna sprawa... PDC tez bym kiedyś chciał miec...

No nie mysłałem, o tym ale jak już się trafił taki z czujnikami to pewnie się to kiedyś zrobi... :evil::wink4:
Opublikowano

no a kto udzielał wskazówek jak upier**** spojler od klapy :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no a kto udzielał wskazówek jak upier**** spojler od klapy :decayed: :decayed: :decayed:

No próbowałeś ale sam nie wiedziałeś jak a tu kleju naje...!!! :disgust: I te "bolce" - miejsce na śruby długie jak cholera!
Opublikowano

dlatego trzeba szarpać :kox: :kox: :kox: tak jak przy montażu bose :kox: :kox: :kox: :kox:

:polew:

Opublikowano

Zderzak piękna sprawa :good: rozglądaj się teraz za listwami bocznymi :naughty: i będzie :kox: