akjam Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 Świetnie teraz wygląda. Pewnie się powtórzę, ale kolorek jest rewelacyjny. A i te felgi bardzo lubię. Ale nie chciałeś wyprowadzić wydechu na dwie strony? No to jeszcze chodzi mi po głowie... Przyznaję się be zbicia. Jak się trafi dokładka to pewnie coś wymyślę.
Trezor Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Świetnie teraz wygląda. Pewnie się powtórzę, ale kolorek jest rewelacyjny. A i te felgi bardzo lubię. Ale nie chciałeś wyprowadzić wydechu na dwie strony? No to jeszcze chodzi mi po głowie... Przyznaję się be zbicia. Jak się trafi dokładka to pewnie coś wymyślę. Pewnie wkrótce się trafi.
miodzio Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Elegancko jedyne co mnie zastanawia czy miałeś środek w czarnym kolorze czy zmieniałeś wszystko?? u mnie niestety gebels wymyślił sobie środek w idygo i teraz trudno cokolwiek zmienić.
rafik84 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Elegancko jedyne co mnie zastanawia czy miałeś środek w czarnym kolorze czy zmieniałeś wszystko?? u mnie niestety gebels wymyślił sobie środek w idygo i teraz trudno cokolwiek zmienić. ku.wa u mnie tak samo indigo udało mi się gałe dobrać w kolor po za tym lipa:wallbash:
emil82 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 widziałem kilka fotek twojego auta jeszcze wcześniej, ale teraz jak zobaczyłem efekt końcowy to mi szczena z wrażenia do ziemi opadła , wielki szacun kolego akjam za chęci, wytrwałość i konsekwentne dążenie do celu. Autko wygląda super!
tolek85 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Z tunelem dales rady Nie taki diabeł straszny... właśnie Akjam co z tym Twoim Bose. nic się nie odzywasz... To może w przyszłym tygodniu dokończymy przód? [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 23:48_________________________________________________I projekt S-Line/S4 zewnętrzny zakończony. Dzisiaj wpadła lotka S-Line i zderzaczek na tył S-Line pod PDC. Jak dobrze pójdzie w przyszłym tygodniu PDC (przód i tył) będzie podłączony. :gwizdanie: Akjam, jest super dodałbym jeszcze tylko jedną rzeczy z zewnątrz… LED`y do tyłu i będzie mega
diman Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Z tunelem dales rady Nie taki diabeł straszny... właśnie Akjam co z tym Twoim Bose. nic się nie odzywasz... To może w przyszłym tygodniu dokończymy przód? [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 23:48_________________________________________________I projekt S-Line/S4 zewnętrzny zakończony. Dzisiaj wpadła lotka S-Line i zderzaczek na tył S-Line pod PDC. Jak dobrze pójdzie w przyszłym tygodniu PDC (przód i tył) będzie podłączony. :gwizdanie: Akjam, jest super dodałbym jeszcze tylko jedną rzeczy z zewnątrz… LED`y do tyłu i będzie mega ma napisane, że są w planach czyli pewnie będzie rezał ale Akjam szacun za wykonaną robotę furka wygląda po prostu bajer :kox:
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 niezle ci to zapierdziela :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 niezle ci to zapierdziela :gwizdanie: noga w gipsie, nie ma się co dziwić PS. W końcu zdmuchnął te pajęczyny z tłumika
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 niezle ci to zapierdziela :gwizdanie: noga w gipsie, nie ma się co dziwić PS. W końcu zdmuchnął te pajęczyny z tłumika powiem ci ze sie zdziwilem bo juz kilka razy wracalismy razem i niedal sie podpuscic
David Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 piekna a4 kolor mody :oklaski: szacun za ilosc wlozonej kasy i czasu jedno mi sie nie podoba na ostatnim zdjeciu pierwszej strony widac ze przod stoi wyzej niz tyl tak Ci audi siadla na tych H&R ??
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 piekna a4 kolor mody :oklaski: szacun za ilosc wlozonej kasy i czasu jedno mi sie nie podoba na ostatnim zdjeciu pierwszej strony widac ze przod stoi wyzej niz tyl tak Ci audi siadla na tych H&R ?? dzieki mialem tam lodowke dlatego tak krzywo siedzi
akjam Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dzięki raz jeszcze za pochwały Panowie. Elegancko jedyne co mnie zastanawia czy miałeś środek w czarnym kolorze czy zmieniałeś wszystko?? [...]Zmieniałem. niezle ci to zapierdziela :gwizdanie: noga w gipsie, nie ma się co dziwić PS. W końcu zdmuchnął te pajęczyny z tłumika powiem ci ze sie zdziwilem bo juz kilka razy wracalismy razem i niedal sie podpuscic :gwizdanie: BTW Co do obniżenia i tego, że przód stoi wyżej niż przód to faktycznie delikatnie tak jest ale tak też jest/było w zwykłym standardowym zawieszeniu więc jakoś się przyzwyczaiłem. Tragedii nie ma choć można by coś kombinować. A jeśli chodzi o lampy na tył LEDY z A6 to są w planach ale same z tym problemy i coś nie mogą trafić na moje autko... Tak czy tak to mam nadzieję, że "kiedyś" będą...
Wąski Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Pięknie sie autko prezentuje Kolor mój ulubiony też go lubię super wyszło :oklaski:
antonio Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 wszystko za***iście ale ta lewa lampa.... fuj
tolek85 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 a jak szukacie czesci. www. Czaki22 the best patrs 4 you . pl ale ebnołem reklamę (strona podana powyżej jest oczywiście fikcyjna) Tak na poważnie, pisz do czaki22 jego aukcje: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=14813188 a reszta allegro... i dłuuuugie dniówki w robocie szukania
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 akjam wczoraj w Wojkowicach na światłach ok 14:30 to byłeś Ty? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi