Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pomoc w rzutowaniu figur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też tej linii nie kazano rysować...

Opublikowano

Mi też tej linii nie kazano rysować...

wyglada na to ze kazdy nauczyciel rysunku uczy po swojemu... a nawet jak narysujesz dobrze to i tak sie zawsze do czegos przyczepia... np ze "ten" wymiar powinien byc "tu" choc i tak nic to na rysunku nie zmieni :)

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że Ty babo nie zarabiasz na wiedzy forumowiczów :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

a w jakis sposob?? moja dziewczyna mi placi>? nie jestem na tym forum od wczoraj tylko kolo 1,5 roku wiec nawet bym nie smial...

Jesli ja cos wiem to tez staram sie pomagac innym kolegom z forum...

Opublikowano

witam dziewczyny :decayed: jednak poprzedni rysunek okazał sie dobry :> mam nastepny do zrobienia i licze na pomoc :naughty: dodam, ze chodzi o zrobienie przekroju :)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cacd11bbe1dc4abe.html Z gory dziekuje :hi:

to jest ta sama bryla co ostatnio :gwizdanie: jeszcze raz narysowac? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

nike21 czyli to jest ten, ktory dales z tej strony internetowej?? Pytam bo wczesniej byl robiony troche inaczej. Ten rysunek, ktory ty dales ma te koleczka dobrze tylko ze jest prostokatem a ten moj jest po skosie z lewej

Opublikowano
  • Autor

aaa i teraz wszystko jasne :naughty: dzieki ci nike21 :hi: :hi:

Opublikowano

aaa i teraz wszystko jasne :naughty: dzieki ci nike21 :hi: :hi:

spox :wink4:

Opublikowano

A mi na tym przekroju brakuje jeszcze widoku kołnierza. :mysli:

ja bym to tak widział, ale moge się mylić. :naughty:

E04h9.jpg

Opublikowano

a skad wiesz, ze to jest kołnierz a nie ścięcie? nie bylo jasno okreslone :wink4:

zreszta kolega adadur juz napisal ze jest to jedna z pewnie stu interpretacji dlatego napisalem wczesniej, ze jesli co do tej bryly nie ma wiecej wytycznych to ja to widze wlasnie tak :cool1::)

PS. jesli tam jest kolnierz to faktycznie Twoja wersja jest poprawna :good:

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że Ty babo nie zarabiasz na wiedzy forumowiczów :mysli: :gwizdanie:

efcio - to taki żart był, jeśli nie załapałeś :polew:

Opublikowano
  • Autor

panowie wersja bez kolnierza dostala 5 :decayed: :decayed: :decayed: ale spokojnie cos obilo mi sie o usszy, ze tym razem jakies wymiarowanie jest do zrobienie :gwizdanie: :tongue4: pozdrawiam :notworthy:

Opublikowano

a skad wiesz, ze to jest kołnierz a nie ścięcie? nie bylo jasno okreslone :wink4:

zreszta kolega adadur juz napisal ze jest to jedna z pewnie stu interpretacji dlatego napisalem wczesniej, ze jesli co do tej bryly nie ma wiecej wytycznych to ja to widze wlasnie tak :cool1::)

PS. jesli tam jest kolnierz to faktycznie Twoja wersja jest poprawna :good:

:good:

każdy ma swoją wizję ;)

panowie wersja bez kolnierza dostala 5 :decayed: :decayed: :decayed: ale spokojnie cos obilo mi sie o usszy, ze tym razem jakies wymiarowanie jest do zrobienie :gwizdanie: :tongue4: pozdrawiam :notworthy:

Dawaj bo jakieś nudy... ;)

obstawiam że będzie wałeczek do zwymiarowania ;)

Opublikowano

adadur jak Cie biorą takie nudy to proszę bardzo :decayed: trzeba zrobić przekrój i zwymiarować :cool1:

skanuj0001c.th.jpg

Opublikowano

adadur jak Cie biorą takie nudy to proszę bardzo :decayed: trzeba zrobić przekrój i zwymiarować :cool1:

A bryłę 3D też chcesz ?? :gwizdanie:

Będą jakieś nagrody??

Opublikowano

moze i być w 2 jak i w 3 D :naughty:

hmm..nagroda :mysli: trzeba bedzie pomyslec na tym :gwizdanie:

Opublikowano

nie wiem o co chodzi z ta przerywana linia... jesli jest to niewidoczna krawedz to prosze :wink4:

1_tqxr.jpg

Opublikowano

nie wiem o co chodzi z ta przerywana linia... jesli jest to niewidoczna krawedz to prosze :wink4:

1_tqxr.jpg

Noo :good:

Ja bym jeszcze dorzucił kilka wymiarów w widoku głównym. No ale czepiam się. :wink4: