kaj82 Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 przeciez moze przełożyć do b7
pre_pl Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 przeciez moze przełożyć do b7 no przecież .... :th:
malik Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 Hehe.. dokładnie taki mam plan. Przełożę graty do B7 I tak sobie usprawiedliwiam ten wydatek.
ono Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 I tak sobie usprawiedliwiam ten wydatek. No i sobie wytłumaczył hyhyhy Jak coś to ci kupie wszystko , anteny kable bo to koło mnie.
wiktor S4 Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Malik Twoja fura jest świetna.bardzo mi sie podoba.widać ze dbasz o samochod. :oklaski:
malik Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 Malik Twoja fura jest świetna.bardzo mi sie podoba.widać ze dbasz o samochod. :oklaski: Dzięki! Staram się Ale idzie zima i nie wiem jak to dalej będzie z tym dbaniem A co do tunera TV to został w końcu zamontowany. Wielkie dzięki dla LukaszaR, z którym rezaliśmy tą instalację. 5 stówek w kieszeni i no i nowy fach w ręku. Jesteśmy teraz specjalistami od instalacji TV w Audi Video in motion też udało sie odblokować dzieki Alanowi. Czyli ogólnie happy end i banan na mordzie. Fotki wrzucę wkrótce.
Voucher Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 ooo, witam kolege z Ożarowa :> Autko naprawde ładnie się prezentuje :oklaski:. Trza kiedy zobaczyć na żywo .
malik Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Opublikowano 13 Listopada 2007 No to wpadaj na spota warszawskiego. Każdy wtorek o 19:00 w Forcie Wola na podziemnym parkingu. Więcej info tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,45.0.html
Voucher Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Tle ze ja z natury niesmialy jestem... :gwizdanie: Ale koniec OT bo zaraz bedzie :>
Datas Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 na 16 z niskim zawieszeniem jest strasznie a co dopiero na większych
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2007 E tam, oniak ma takie same sprężynki jak ja i pomyka na 18"
kaczekmaster Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 fajne autko. zderzak od s line :) wole to niz robienie ze zwykłej a4 -s4 tez załoze zderzak od s line . tylko brak spoilera na klapie [br]Dopisany: 23 Grudzień 2007, 11:34 _________________________________________________dodam jeszcze ze to najładniejsze autko jakie tu widziałem .kozak
kaczekmaster Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 heheehe . najładniejsze bo jeszcze ja nie zapodałem swojego autka po przeróbkach :)
alvaro Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 no to zapodaj to zobaczymy czy ono takie ładne...
Gość juras Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 spoko, przjdzie wiosna to wszyscy co niedawno furki zakupili zdjeca zarzuca. notowania sie pozmieniaja:)))))
Nowak_zg Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 no jedna z ladniejszych b6 tutaj .... trzeba przyznac juras .... poczekamy zobaczymy ..... bo wielu tu pewnie takich bylo co tak mowili a teraz ich a4 to takie szare i gina w tlumie i czesto sie sprawdza tutaj powiedzonko: duzo gada malo robi
Gość juras Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 co racja to racja. ja juz jakas tam swoja koncepcje mam. co wyjdzie? zobaczymy. malikowi wyszlo. niestety jak to zwykle bywa pomysly zaczynaja sie powtarzac i jak kiedys jego felgi byly rzadko spotykane tak teraz niejeden je kupuje. pora furke sprzedac i stworzyc cos innego. czekamy do wiosny.
malik Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Chłopaki, chyba nie będę w stanie opowiedzieć na żadną z Waszych uwag bo wszystko co napiszę jest regularnie cenzurowane przez niejakiego spedyta bez słowa jakiegokolwiek wyjaśnienia. Ten post zresztą pewnie też za chwilę zniknie. No cóż, myślę, że status moderatora powinien być przyznawany jednak z większą ostrożnościąbo niektórzy ewidentnie nadużywają "władzy" Odrobinę opanowania, nie zdążyłem odpowiedzieć na PW.Ostrzeżenie za brak zrozumienia Regulaminu pkt 6 [za to była edycja] i za podważanie autorytetu moderatorów, administracji oraz Prezesa. [br]Dopisany: 27 Grudzień 2007, 00:15 _________________________________________________Doprawdy żenująca jakość "moderacji"
letallec Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Malik Mówiłem na wigilijnym spocie, że się nie podpisują. Wstydzą się czy co :mysli: Gdyby nie pw, to nie wiadomo od kogo ta uwaga Moze dalsza dywagacja niech sie przeniesie na spoty warszawskie badz na wydzielony, co? Sorry za OT. właśnie proszę nie robić zbędnego OT,bo to nie dział do dyskusji na takie tematy. Sprawa zapewne niedługo się wyjaśni. [cayenne]
Rekomendowane odpowiedzi