Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFF] Moja S4 by Krolu - sporo zmian z wiosną - wkrótce update

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krolu a co im podales w zapytaniu ? Rok, kolor, i ze jest to napewno diesel ? :polew:

taaaaaaaaa

i jeszcze rozmiar felg podał :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

jak byś chciał wiedzieć to Krolu wysłał zapytanie o różnicę w silnikach 1,9

a nie konkretnie o jego egzemplarz

i chyba mają lekki zgryz w audi.UK :naughty:

Opublikowano

troche mało jak na S4 ale czekam na dalsze mody

Opublikowano

Krolu pochwal sie wyścigiem :tongue4: bez nazwisk , ale Krolu swoim Di objechał BKE w B7 :hi: także można śmiało powiedzieć że Krolu ma sporo więcej niż 75koni , jakieś 78minimum :wink4: :>

Opublikowano
  • Autor

Pamiętaj, że specjalnie do wyścigu założyłem znaczek z S4... :rolleyes:

Opublikowano

a jak d*py lecą na to S4

oto dowód :

a8683705fadf87c7.jpg

Opublikowano

a jak d*py lecą na to S4

oto dowód :

Fajne aludeklokołpaki :polew::kox:

krolu a co Ty im konkretnie napisałeś? zapytałeś jaki to jest silnik 1,9 DI? Oni mogą nie kojarzyć o co chodzi i ktoś z przyzwyczajenia napisze TDI :)

Opublikowano
  • Autor

a jak d*py lecą na to S4

oto dowód :

Fajne aludeklokołpaki :polew::kox:

krolu a co Ty im konkretnie napisałeś? zapytałeś jaki to jest silnik 1,9 DI? Oni mogą nie kojarzyć o co chodzi i ktoś z przyzwyczajenia napisze TDI :)

keżor :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a co do maila to prośba o opis silnika AFF, czy były silniki z symbolem Di czy tylko TDi nie zależnie od mocy i równice w silnikach AFF, 1Z, AHH i AHU

Opublikowano

Lepiej napisz Krolu kiedy będziesz kręcił wyżej swoje DI ... może jakiś programik uwolni trochę rumaków :evil:

Opublikowano
  • Autor

Lepiej napisz Krolu kiedy będziesz kręcił wyżej swoje DI ... może jakiś programik uwolni trochę rumaków :evil:

przede wszystkim Tdi.. bo jest turbo małe bo małe ale zawsze... a kręcić będę jak się sytuacja finansowa ustabilizuje :) tak 140 KM :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

To wyniki rezania będziemy znali na bieżąco ... tak do 140 to czekają Cię całkiem spore mody :good:

Opublikowano

To wyniki rezania będziemy znali na bieżąco ... tak do 140 to czekają Cię całkiem spore mody :good:

swap silnika na awx byłby chyba najtańszy :mysli::)

Opublikowano
  • Autor

wtryski 216, turbo awx, intercooler i program...

swap za drogi... [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 18:28_________________________________________________5e6a4ab407ec4ebfmed.jpg

jak obiecałem ... nie raz osiągam taki speed :D

a i mma prosbę...

ws. mojego maila do audi proszą mnie o podanie nr VIN autek, które chce porównać z moim Aff-em

jak ktoś się nie boi prosiłbym o podesłanie na moje PW swojego numeru posiadaczy auta z silnikami :

1Z, AHH i AHU.

Pozdrawiam [br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 20:26_________________________________________________1Z - juz mam

Opublikowano

najbardziej podobaja mi sie laski przy furze chyba wrzuce do siebie takie alukołpaczki :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Krolu a kaj idzie dostać takie aludekle w takim XXXL sajzie

Opublikowano

Krolu masz już jakieś info o tym oznaczeniu silnika :naughty:

o dekle wal do Keżora :polew:

Opublikowano

o dekle wal do Keżora :polew:

a co Keżor kupuje dekle 15" i grzeje opalarką, i rozciąga na jaki rozmiar będę chciał :mysli: :mysli: :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

s4 miód malina :decayed: i te felgi :cool1: to chyba z wersji sline s4 indyvidual evo2 :shocked::decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie dałem sobie spokój, chcieli te viny a nie zdobyłem ich ... i teraz już teraz mi to jedno...

s4 miód malina :decayed: i te felgi :cool1: to chyba z wersji sline s4 indyvidual evo2 :shocked::decayed:

teraz założyłem pakiet black (czyt. jeżdżę na stalówkach) :kox: włożyłem trochę pracy i wypolerowałem je i pomalowałem na czarny połysk :kox:

Opublikowano

zapomniałeś dodać że "limited edition"

Opublikowano
  • Autor

aju, fajna fota w podpisie - lepsza od poprzedniej a niby tylko inne ustawienie :gwizdanie: