gzrybol Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam Koledzy mam następująy problem nie ogę wykalibrować czujnika skrętu, gdy koła są prostoa tasma poduchy ustawiona wedłóg ilości obrotów czujnik pokazuje 700 stopni, Vagiem nie mogę się zalogować zeby zmienić jakie są na to procedury?
grzanek85 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 czujnik musi być na 0 +-2.5 stopnia inaczej nic nie zrobisz. Jak się jeszcze taśma nie zerwała to zdejmij kierownicę na prostych kołach podłącz sobie vaga ustaw taśmę złóż i zakoduj
gzrybol Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzięki To już zrobiłem Taśma chyba się nie zerwala bo jest opór w jedną i drugą strone natomiast wywala mi bląd 01486 że jest ciągle w trakcie testowania, czerwony wykrzyknik gaśnie natomiast kontrolki ESP i ABS nie.
grzanek85 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Jaki tam masz abs firma?? ogólnie pojeździj ostro po zakrętach w prawo i lewo i pójdzie
EUROCHIP Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Jaki tam masz abs firma?? ogólnie pojeździj ostro po zakrętach w prawo i lewo i pójdzie Tak jak kolaga pisal dodatkowo wymagany kawalek na wstecznym i powinno zadzialac.
gzrybol Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam Dzięki za info już wszytko w normie.
adam_kkk Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam Dzięki za info już wszytko w normie. JAK SOBIE PORADZIŁEŚ?
Rekomendowane odpowiedzi