jedrekx Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 wysyłaj do kalendarza bo Michałków brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 jak się wyrobię to pstryknę coś lustrzanką, wtedy można myśleć o kalendarzu:wink: bo z tymi to by mi cukierków brakło żeby wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klajtekkk21 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Bardzo ladnie sie prezetuje:slina: Michal kierunek tez okleiles, czy tylko wsteczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 dzięki:) tylko wsteczny:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Przyjemna fura i nie pozorna a razi mnie to co w mojej brak spryskow:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 bo z tymi to by mi cukierków brakło żeby wygrać foch! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 test trochę lepszego sprzętu:naughty: teraz trzeba uderzyć w plener i ustrzelić coś na pierwsze miejsce w kalendarzu:decayed: (if You know what I mean Jędrek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 jak skrecasz nie obciera opona o rant bo na logike musi jak siedzi nizej blotnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 w 90% przypadków nie obciera, dopiero gdy podczas skręcania napotkam jakąś sporą nierówność et mam słabe i koło jest schowane - dzięki temu skręca bez problemów:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 pokaz foto jak masz kola skrecone na maxa np w lewo:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 nie mam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 przecierz przyuczasz sie do robienia zdjec wiec na czasie mozesz cos zapodac jak zrobisz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Michał fajne foty :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Michał na wiosnę robię Ci konkurencje w Sosnowcu ale łatwo widzę nie będzie Auto dopieszczone jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 dzięki Panowie, fajnie że się podoba:drunk: Bulczas czyli co, powrót do b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 dzięki Panowie, fajnie że się podoba:drunk:Bulczas czyli co, powrót do b5? No powrót kilka dni temu zakupiona dość fajna wersja i też srebrna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 to pokazuj:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Narazie nie ma co nawet zdjęć żadnych nie ma. W tygodniu myślę że coś ustrzelę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi