juras0076 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Witajcie Tego Szatana udało mi sie trafić na giełdzie w Dablynie..Autko przyjechało z Holandii z 2008 r Audi A4 B5 10.1999r. S-line Po liftingu 1.9 TDI Kod silnika AVG fabrycznie 110KM na zwykłej pompie.Prosta, bezawaryjna i ekonomiczna jednostka napędowa. W 2004r auto zostało zmodyfikowane w Serwisie Audi w Holandii, gdzie jeździło u jednego właściciela. -Podniesiona moc do ok 140KM(Chip tuning) -Wstawiona 6-Biegowa manualna skrzynia biegów, -Obniżone i usztywnione zawieszenie(czerwone amortyzatory Sachs) na polskieech Drogaaaach!! -Wstawione białe tarcze zegarów dodatkowe zegary temperatury oleju i ładowania!! -Dodano piękne 17"calowe oryginalne felgi Audi -Tylny zderzak od S4 WYPOSAŻENIE: -ABS -ASR -AIR BAG x10 -2 frontowe, 2 w fotelach, 2 kurtyny boczne(Na jedną kurtynę składają się 3 poduszki czyli po jednej w każdym słupku) -Duży komputer FIS -Tempomat -Klimatronik -Radio Audi Concert -2 podłokietniki -Komplet dokumentów potwierdzający modyfikację, przebieg i pochodzenie -Komplet kluczy+serwis -Chrom Pakiet -Halogeny -Immobilizer w kluczyku -Centralny zamek z fabrycznym alarmem -Klucze scyzoryki z pilotem centralnego zamka -Otwieranie bagażnika z pilota -Wspomaganie kierownicy -el. ustawiane i podgrzewane lusterka boczne -el. sterowane szyby -Fotochromowe lusterko wsteczne(automatyczne ściemnianie) -Kierownica S4, gałka zmiany biegów z mieszkiem oraz ręczny-SKÓRZANE -Hak -Pakiet doświetlający wnętrze :gwizdanie: -Dodatkowe zegary wskazujące temp oleju i ładowanie -Piękny lakier czarny metalic dający piękny efekt z chromami, powłoka lakiernicza w idealnym stanie! :hi: :h -Jedno dotknięcie łopatki kierunkowskazu powoduje 3-krotne mignięcie kierunku-niebywała wygoda podczas szybkich zmian pasów na autostradzie. :chytry: Autko dostało nowe sprzęgło:tarczę+docisk+dwumas 15.000 wstecz (komplet pochodził z zacnego dawcy A4 B6 1.9TDI 131KM) Założone są już opony zimowe BRIDGESTONE BLIZZAK 225/45/17 z 2007 RFT (Run Flat Tire) Autko przyspiesza jak szalone już od niskich obrotów dysponuje potężnym momentem obrotowym. :hi:Do tego jest bardzo sztywne świetnie trzyma się w zakrętach.Spece z Audi wiedzieli co robili!!!! Nie wymaga wkładu finansowego.no może klocuszki sie kończą..... Absolutny bezwypadek,wszystkie szyby z 99r.Przed zakupem przemierzyłem autko wzdłuż i w szerz :chytry:iiiiiiiii tylko ale powtarzam tylko prawe drzwi kierowcy i pasażera posiadają podwójną warstwę lakieru a szpachlą został potraktowany tylko dół tylnych drzwi!!!!!Poza tą drobną przycierką AUTO BEZWYPADKOWE ZAPRASZAM Z MIERNIKAMI!!! A TERAZ NAJLEPSZEEEE AUDINA JEST NA SPRZEDAŻ CENA DO UZGODNIENIA UUUU!!! :mysli: Autem poruszam się od kwietnia 08r zrobiłem nim 36 tys kilometrów głównie po zachodniej Europie i jestem z niego zadowolony.Obecnie mieszkam w Antwerpen w Belgii więc ewentualne oględziny są możliwe dopiero po telefonicznym lub mailowym ustaleniu terminu! Chętnie oddam polisę ubezpieczeniową która jest ważna do czerwca 2010r Dane kontaktowe [email protected] tel 516800346
Tomeks Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 -AIR BAG x10 -2 frontowe, 2 w fotelach, 2 kurtyny boczne(Na jedną kurtynę składają się 3 poduszki czyli po jednej w każdym słupku) dołóż 2 jaśki i będzie 12 zawsze to lepiej brzmi w ogłoszeniu
Patrykbor Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Doczytałem do końca ,że na handel
Nosfer Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Tylko dział nie ten.. Cwana bestia z Ciebie
miron78 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Śliczne B5 tylko te znaczki s-line bym wywalił - jak pewnie wiesz furka nic wspólnego z s-line nie ma
Tomeks Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 tylko te znaczki s-line bym wywalił - jak pewnie wiesz furka nic wspólnego z s-line nie ma miriam78,czy ty w ogóle czytałeś pierwszego posta
Patrykbor Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 miriam78[/b][/color],czy ty w ogóle czytałeś pierwszego posta :polew:
miron78 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 tylko te znaczki s-line bym wywalił - jak pewnie wiesz furka nic wspólnego z s-line nie ma miriam78,czy ty w ogóle czytałeś pierwszego posta TAK - i nie kumam
PABLO Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Nie było S-Line w B5 :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 17:02_________________________________________________ miriam78,czy ty w ogóle czytałeś pierwszego posta Padłem i kwicze :polew:
miron78 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Nie było S-Line w B5 :gwizdanie: stąd też mój post Tomeks - wyjaśnij proszę
PABLO Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Nie było S-Line w B5 :gwizdanie: stąd też mój post Tomeks - wyjaśnij proszę Miron za tego miriam to ja bym mu dał kropka tomex
Tomeks Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 TAK - i nie kumam nic nowego Audi A4 B5 10.1999r. S-line Po liftingu gdyby kolega wiedział,to by nie pisał no ale w ogłoszeniach się różne rzeczy pisze
miron78 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 no OK ale nie rozumiem : tylko te znaczki s-line bym wywalił - jak pewnie wiesz furka nic wspólnego z s-line nie ma miriam78,czy ty w ogóle czytałeś pierwszego posta czego ten post tyczył ? Kolega ma prawo nie wiedzieć że w B5 s-line nie było Dlatego też podzieliłem się swoja skromna wiedzą - teraz już wie - to źle ?[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 17:08_________________________________________________odpowiadam - tak czytałem ( całego i dokładnie ) pierwszego posta i po przeczytaniu: Śliczne B5 tylko te znaczki s-line bym wywalił - jak pewnie wiesz furka nic wspólnego z s-line nie ma
PABLO Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 no OK ale nie rozumiem : tylko te znaczki s-line bym wywalił - jak pewnie wiesz furka nic wspólnego z s-line nie ma miriam78,czy ty w ogóle czytałeś pierwszego posta czego ten post tyczył ? Kolega ma prawo nie wiedzieć że w B5 s-line nie było Dlatego też podzieliłem się swoja skromna wiedzą - teraz już wie - to źle ?[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 17:08_________________________________________________odpowiedama - tak czytałem ( całego i dokładnie ) pierwszego posta Może go zmyliło bo ma znaczek S-Line z tyłu na drzwiach
Tomeks Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Może go zmyliło bo ma znaczek S-Line z tyłu na drzwiach mnie nic nie zmyliło wiem,że w B5 nie było s-line nabijam sie i szydzę,bo cały ten temat,to do działu sprzedam,a nie tu i to po małych zmianach,bo jeszcze ktoś uwierzy w te 10 poduszek
miron78 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 ale akurat w B5 bywało 10 poduch :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Może go zmyliło bo ma znaczek S-Line z tyłu na drzwiach mnie nic nie zmyliło wiem,że w B5 nie było s-line nabijam sie i szydzę,bo cały ten temat,to do działu sprzedam,a nie tu i to po małych zmianach,bo jeszcze ktoś uwierzy w te 10 poduszek Tomeks mi chodziło o kolege tej A4ki A czy faktycznie było 10 poduszek w B5 to nie wiem do końca musiałbym sprawdzić
Rekomendowane odpowiedzi