mxzibi Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam!! Posiadam b7 i tak szczerze nie wiem czy mam podgrzewane lusterka. Myślałem , że jak załączę ogrzewanie tylnej szyby to będą grzały lustra a tu nic ani jedno jak drugie nie grzeje . mam pytanko czy to możliwe żebym nie miał podgrzewanych lusterek ? czy może gdzieś indziej je się załącza ? sam nie wiem . Pozdrawiam
Góral.tz Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 no taka nowa niunia zdemontuj wkład miernik w rękę i zobacz czy na kabelkach jest prąd opcje są dwie albo po stacyjce albo po grzaniu tylnej szyby:) nie wiem jak jest w B7 bo mam nieco starsza niunie :tongue4:
szymek012 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam dołącze się do tematu, kupiłem sobie maty grzewcze, kabelki są pod lusterkami tylko prądu nie mam więc jak dostać sie do `+` od przycisku climatronica lub czy jak podłącze od stacyjki to nie będzie zadnych problemów np: w lato? bardzo proszę o pomoc Pozdrawia
Cuber Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam dołącze się do tematu, kupiłem sobie maty grzewcze, kabelki są pod lusterkami tylko prądu nie mam więc jak dostać sie do `+` od przycisku climatronica lub czy jak podłącze od stacyjki to nie będzie zadnych problemów np: w lato? bardzo proszę o pomoc Pozdrawia jak mierzysz to prądu nie będzie :gwizdanie: podepnij maty załóż lusterka , odpal tylnią szybke i poczekaj , po jakiejś chwili ruszą napewno Ostatnio koledzie SEDI na spocie w kraku podpielismy lustra grzane , nie chcialy odpalić ,pradu miernikiem nie było aż po jakimś czasie ruszyły zrestzą u mnie w B6 tez tak było
szymek012 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Dzięki mam nadzieje że tak jest pozdr.
sedi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 możliwe że nie masz grzanych lusterek, ja tak miałem i Cuber też. Podpytaj eksperta w tej sprawie czyli Cuber`a bo dzięki niemu nie mam mokrych butów od śniegu podczas biegania do skrobania lusterek. Dzięki CUBER jeszcze raz
Rosemeyer Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 w D podgrzewane lusterka byly dodatkowa opcja i jest sporo aut ktore tego nie maja. Dla odmiany w PL byly w wyposazeniu seryjnym
Cuber Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 w D podgrzewane lusterka byly dodatkowa opcja i jest sporo aut ktore tego nie maja. Dla odmiany w PL byly w wyposazeniu seryjnym Moja B6 była z D i nie miała grzanych luster ale instalacja była w lusterkach wystarczyło podpiać grzane lustra( lub same maty) i wszystko smiga !
bigfoot Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 To poczekanie "troche" czasu to ile? Lusterko pasazera bucha cieplem od 5 minut a kierowcy wciaz zimne...
Rekomendowane odpowiedzi