cysiek Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Od niedawna w moim audi wyskakuje taki bład(nie zawsze nieraz wszystko jest ok) dodam ze klocki wymieniałem jakies 5 dni temu.bład wyskakuje przewaznie jak nacisne na pedał hamulca ale zaraz po zgaszeniu silnika i zapaleniu ponownie znika i wszystko jest ok(nieraz zdarza sie ze sie jeszcze wyswietla)sprawdzałem podpiecie kostek do klockow i wszystko jest ok.nawet te kable co ide od klocka az w nadkole obkleiłem izolacja bo myslałem ze jest gdzies przebicie ale nic to nie dało ;/
domjenick Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 kontrolka od klockow zapala sie ,kiedy jest przerwany obwod,wiec jesli sie zapala u Ciebie-przyczyn szukalbym w przetartym kablu,lub zalamanym,w izolacji tego nie widac,trzebaby wszystko po kolei od klocka w gore sprawdzac,kazdy kabel osobno,ale tam na zdjeciu tez pokazuje jakas zarowke,moze od swiatla stopu?sprawdzales to?
cysiek Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 to w srodku tego błedu bardziej wychodzi mi na to wejscie co ma kostka od klockow niz zarówke
domjenick Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 ale swiatla stopu sprawdzales?
cysiek Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 nie dzis to zrobie i dam odpowiec.
szogun0 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Przecież to błąd przepalonej żarówki.
jacekm Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 kontrolka od klockow zapala sie ,kiedy jest przerwany obwod Mi się wydaje, że jak obwód się zamknie ale i tak w tym przypadku stawiam na kłopoty z zarówkami ( ewentualnie przyśniedziałe styki) lub czujnik hamulca
domjenick Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Mi się wydaje, że jak obwód się zamknie jak sie przerwie,poniewaz w klocku zatopiony jest przewod i wraz ze starciem sie okladziny,w pewnym momencie przetrze sie zatopiony taki przewodzik,co z kolei skutkuje zapaleniem sie kontrolki,z reszta jak w innych przypadkach-jesli zarowka sie przepali ,tez zostaje przerwany obwod i info na fisie
cysiek Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 problem rozwiazany zarowka raz działała a raz nie i datego nie wiedziałem o co chodzi.poprostu od dołów co były na drodze raz działała a raz nie i przez to wszystko.temat do kosza
Rekomendowane odpowiedzi