Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

wojciu0308

Rekomendowane odpowiedzi

dalej ciemne w sumie, ale motyw fajny :good:

podsufitowka raczej bedzie ciemna :good: tylko nie wiem jakie dekory zrobic ;(

rob ciemne

tez czarne? a moze jak bym je w carbonie obkleil :mysli:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 14:31_________________________________________________albo pomalowac w biały mat :mysli:

rob ciemne

tez czarne? a moze jak bym je w carbonie obkleil :mysli:

ja mam dekory w czarnej i jest fajno

rob ciemne

tez czarne? a moze jak bym je w carbonie obkleil :mysli:

ja mam dekory w czarnej i jest fajno

poka fotke :wink4:

ja bym dekory zrobił w szczotkowane alu, jak zrobisz w czerń to porostu zginą :gwizdanie:

i własnie tego nie chce :confused4: a w białym macie?[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 14:47_________________________________________________macie jakieś fotki wykończeń audi? nie musza być czarne każda propozycje musze rozważyć :evil:

poka fotke :wink4:

dekory001.jpg

nad takim czyms myslalem :mysli: ale moja alcantara ciemniejsza jest ta jakos w brąz wpada :wink4:

czknij jej fotke z fleszem to zobaczysz w co wpada :gwizdanie:

w poniedzialek zakupy, jak nie znajde innego materiału to bedzie czarny :)[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 15:07_________________________________________________michu jak znajdziesz jakies foto to pokaz :)

kurde nie mam w ogóle pojęcia gdzie tego szukać.. to zawsze przypadkiem było i w battalion szło, ale niektóre fotki zaginęły w akcji. może kowi coś znajdzie bo ma na dysku :good:

to popatrz :good:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 19:59_________________________________________________decyzja podjeta i juz raczej nic sie nie zmieni :decayed: beda dekory w szczotkowanym aluminium miala byc jeszczsze fortepianowa biel ale zostaje aluminium :decayed: do tego bedzie podsufitówka z polifta obita alcantara czarne kubełkowe półskóry albo welury,kiera trójramienna w perforze + gałka + mieszek gałki :wink4: do tego jak sie uda wpadnie fisior :good: w przyszlosci jeszcze beda prace nad audio ale narazie robie to co napisalem wyzej :wink4:

to popatrz :good:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 19:59_________________________________________________decyzja podjeta i juz raczej nic sie nie zmieni :decayed: beda dekory w szczotkowanym aluminium miala byc jeszczsze fortepianowa biel ale zostaje aluminium :decayed: do tego bedzie podsufitówka z polifta obita alcantara czarne kubełkowe półskóry albo welury,kiera trójramienna w perforze + gałka + mieszek gałki :wink4: do tego jak sie uda wpadnie fisior :good: w przyszlosci jeszcze beda prace nad audio ale narazie robie to co napisalem wyzej :wink4:

masz już jakiś sufit z lifta na oku? w dobrej kasie? :naughty:

za 100zl z lampkami :naughty:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:00_________________________________________________oczywiscie biala podsufitowka nie ori czarna i tak bede obijac alcantara :evil:

za 100zl z lampkami :naughty:

skąd żeś to dorwał :slina:, dobra kasa :naughty:

rozbity polift na szrocie :wink4: niestety ma niebieski srodek :confused4: zastanowie sie jeszcze moze nad tunelem srodkowym ale bede go musial malowac i nie wiem czy to nie bedzie :sick3: wygladac[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:07_________________________________________________slepy jak mowsz oswietlenie na nogi w bialych ledach czy w czerwonych? :mysli:

rozbity polift na szrocie :wink4: niestety ma niebieski srodek :confused4: zastanowie sie jeszcze moze nad tunelem srodkowym ale bede go musial malowac i nie wiem czy to nie bedzie :sick3: wygladac[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:07_________________________________________________slepy jak mowsz oswietlenie na nogi w bialych ledach czy w czerwonych? :mysli:

tylko białe :evil:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:16_________________________________________________

rozbity polift na szrocie :wink4: niestety ma niebieski srodek :confused4: zastanowie sie jeszcze moze nad tunelem srodkowym ale bede go musial malowac i nie wiem czy to nie bedzie :sick3: wygladac

Dawid malował u Siebie tunel :wink4: