wojciu0308 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 dalej ciemne w sumie, ale motyw fajny podsufitowka raczej bedzie ciemna tylko nie wiem jakie dekory zrobic ;( rob ciemne tez czarne? a moze jak bym je w carbonie obkleil [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 14:31_________________________________________________albo pomalowac w biały mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 dalej ciemne w sumie, ale motyw fajny podsufitowka raczej bedzie ciemna tylko nie wiem jakie dekory zrobic ;( rob ciemne tez czarne? a moze jak bym je w carbonie obkleil ja mam dekory w czarnej i jest fajno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 dalej ciemne w sumie, ale motyw fajny podsufitowka raczej bedzie ciemna tylko nie wiem jakie dekory zrobic ;( rob ciemne tez czarne? a moze jak bym je w carbonie obkleil ja mam dekory w czarnej i jest fajno poka fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 ja bym dekory zrobił w szczotkowane alu, jak zrobisz w czerń to porostu zginą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 ja bym dekory zrobił w szczotkowane alu, jak zrobisz w czerń to porostu zginą :gwizdanie: i własnie tego nie chce a w białym macie?[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 14:47_________________________________________________macie jakieś fotki wykończeń audi? nie musza być czarne każda propozycje musze rozważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 poka fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 poka fotke nad takim czyms myslalem ale moja alcantara ciemniejsza jest ta jakos w brąz wpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 poka fotke nad takim czyms myslalem ale moja alcantara ciemniejsza jest ta jakos w brąz wpada czknij jej fotke z fleszem to zobaczysz w co wpada :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 sory czym ja kleiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 sory czym ja kleiłeś? budziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 w poniedzialek zakupy, jak nie znajde innego materiału to bedzie czarny [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 15:07_________________________________________________michu jak znajdziesz jakies foto to pokaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 kurde nie mam w ogóle pojęcia gdzie tego szukać.. to zawsze przypadkiem było i w battalion szło, ale niektóre fotki zaginęły w akcji. może kowi coś znajdzie bo ma na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to popatrz [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 19:59_________________________________________________decyzja podjeta i juz raczej nic sie nie zmieni beda dekory w szczotkowanym aluminium miala byc jeszczsze fortepianowa biel ale zostaje aluminium do tego bedzie podsufitówka z polifta obita alcantara czarne kubełkowe półskóry albo welury,kiera trójramienna w perforze + gałka + mieszek gałki do tego jak sie uda wpadnie fisior w przyszlosci jeszcze beda prace nad audio ale narazie robie to co napisalem wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to popatrz [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 19:59_________________________________________________decyzja podjeta i juz raczej nic sie nie zmieni beda dekory w szczotkowanym aluminium miala byc jeszczsze fortepianowa biel ale zostaje aluminium do tego bedzie podsufitówka z polifta obita alcantara czarne kubełkowe półskóry albo welury,kiera trójramienna w perforze + gałka + mieszek gałki do tego jak sie uda wpadnie fisior w przyszlosci jeszcze beda prace nad audio ale narazie robie to co napisalem wyzej masz już jakiś sufit z lifta na oku? w dobrej kasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 za 100zl z lampkami [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:00_________________________________________________oczywiscie biala podsufitowka nie ori czarna i tak bede obijac alcantara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 za 100zl z lampkami skąd żeś to dorwał , dobra kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 za 100zl z lampkami skąd żeś to dorwał , dobra kasa rozbity polift na szrocie niestety ma niebieski srodek zastanowie sie jeszcze moze nad tunelem srodkowym ale bede go musial malowac i nie wiem czy to nie bedzie wygladac[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:07_________________________________________________slepy jak mowsz oswietlenie na nogi w bialych ledach czy w czerwonych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 żadnego weluru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 żadnego weluru! tak ojcze ;( :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 za 100zl z lampkami skąd żeś to dorwał , dobra kasa rozbity polift na szrocie niestety ma niebieski srodek zastanowie sie jeszcze moze nad tunelem srodkowym ale bede go musial malowac i nie wiem czy to nie bedzie wygladac[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:07_________________________________________________slepy jak mowsz oswietlenie na nogi w bialych ledach czy w czerwonych? tylko białe [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:16_________________________________________________ za 100zl z lampkami skąd żeś to dorwał , dobra kasa rozbity polift na szrocie niestety ma niebieski srodek zastanowie sie jeszcze moze nad tunelem srodkowym ale bede go musial malowac i nie wiem czy to nie bedzie wygladac Dawid malował u Siebie tunel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi