PABLO Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Upewnij się dokładnie z którego miesiąca masz audike bo w tym roku mniej więcej od połowy wchodziły już na duzym wieloklinie kierownice i żeby się nie okazało że kupisz na małym a masz już duży wieloklin, tak samo odwrotnie Przerabiałem ten temat z kierą u siebie tylko u mnie wiadomo że jeszcze był mały wieloklin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Upewnij się dokładnie z którego miesiąca masz audike bo w tym roku mniej więcej od połowy wchodziły już na duzym wieloklinie kierownice i żeby się nie okazało że kupisz na małym a masz już duży wieloklin, tak samo odwrotnie Przerabiałem ten temat z kierą u siebie tylko u mnie wiadomo że jeszcze był mały wieloklin. ok mam 97 polowa roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Upewnij się dokładnie z którego miesiąca masz audike bo w tym roku mniej więcej od połowy wchodziły już na duzym wieloklinie kierownice i żeby się nie okazało że kupisz na małym a masz już duży wieloklin, tak samo odwrotnie Przerabiałem ten temat z kierą u siebie tylko u mnie wiadomo że jeszcze był mały wieloklin. ok mam 97 polowa roku No to tym bardziej sprawdz żebyś nie dał w d*pę z nową kierą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Upewnij się dokładnie z którego miesiąca masz audike bo w tym roku mniej więcej od połowy wchodziły już na duzym wieloklinie kierownice i żeby się nie okazało że kupisz na małym a masz już duży wieloklin, tak samo odwrotnie Przerabiałem ten temat z kierą u siebie tylko u mnie wiadomo że jeszcze był mały wieloklin. ok mam 97 polowa roku No to tym bardziej sprawdz żebyś nie dał w d*pę z nową kierą spoko po mimo tego ze mam "szoszona" pod maska nie przestane czegos nowego do niej dokladac moze w przszlosci poleci Swap na "cos" wiekszego PABLO nie zapomnij ze jestem chetny na lotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Można by było zebrac jeszcze z pare osob to moze jakis rabacik by polecial Grześ A4 chcesz lotke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 felga średnia, ale wszystko co zmieniłeś to na wielki plus teraz się pięknie prezentuje, chociaż może jeszcze ten tłumik zmień i dobry kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 koncowki beda inne te juz od dawna mi nie pasuja, felga heh na wiosne nowa [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 07:28_________________________________________________zrobi mi ktos VT z czerwonymi lampami tylnimi? mysle nad pomalowaniem ich calych na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 chyba nad oklejeniem myślisz tak jak slepy oraz ja (przy golfie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 calkiem przyjemnie michu93 co o tym sadzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 calkiem przyjemnie michu93 co o tym sadzisz? powinieneś znać moje zdanie ja bym robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 no to chyba sie zabawie bo na czarno to nie bardzo :gwizdanie: jeszcze malowanie zderzaka na nowo i dokladke w kolor i dooope mam wmiare chyba fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 noo, tłumik też masz fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 kocowki beda inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 i ściągnij odrazu znaczek OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 znaczek narazie zostaje naklejka a4-klub poleci zostana same ramki klubowe [br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 23:47_________________________________________________co myslicie o obklejeniu lamp szara folia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 chyba nad oklejeniem myślisz tak jak slepy oraz ja (przy golfie ) Glinek u sibie w B6, malował i też wyszła kosa , ja niestety dzisiaj sobie uświadomiłem, że uszczelniałem lampy silikonem, i nii hoooja nie idze ich sciągnąć z auta, dlatego robiłem wszystko na aucie, ale jak wyciągniesz lampy, będzie całkiem spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 jednak bede robil foria tak jak ty slepy zreszta zobacze jeszcze [br]Dopisany: 26 Lipiec 2010, 17:39_________________________________________________a glinek tylko pomalowal na czerwona i wypolerowal czy bezbarwnym to jeszcze kryl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 i tu i tu trzeba troszkę roboty włożyć , ale efekt jest warty, przynajmniej moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 co myslicie o takim czyms? mysle nad czerwonymi albo lekko czarnymi lampami, wszystkie emblmaty naklejki out i moze zderzak a'la S4? fotka do bani bo robiona na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi