Tomek 40 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam wszystkich , wymyśliłem sobie takie oto miejsce na zamontowanie nawigacji , jako że miejsce na szybie tam gdzie zwykle się montuje wyjątkowo mi nie odpowiadało .Wszysko jest teraz tak jak chciałem , co o tym myślicie ?
mentryb Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Na szybie jest chyba po to zeby jak najmniej odsuwac wzrok od drogi a tu to spogladasz i dzwona mozesz spowodowac. masz kosz 2 din sprzedajesz symfhony i nawigacje i kupujesz Audi navigation plus
Tomek 40 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 nie jest tak żle , cały czas Ania mówi co robić , a jeśli chodzi o ori. nawigację to ona jest jeszcze niżej umieszczona
PABLO Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Nie ma problemu z zasięgiem bo już nie jest pod szybą i niektóre nawigacje mogą gubić sygnał w ten sposób jak są umieszczone :?:
akjam Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Przecież to Twój wybór kolego. Jak Tobie odpowiada to jest OK. Zastanawiam sie właśnie nad tym czy jest OK z zasięgiem? Co do ORI NAVI o czym wspominał mentryb to wiadomo, że koszt jest nieco większy...
Tomek 40 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 Sygnału nie gubi , ma za to jeszcze jeden +, nie razi w oczy w lecie jechałem do Chorwacji i na dłuższą metę nawigacja była uciążliwa, raziła w oczy choć była ustawiona w trybie nocnym , teraz nie ma takiego problemu
stempel72 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 A gdzie teraz stawiasz flache z RedBullem ??
Armi Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Myślę, że lepszym rozwiązaniem jest lewy dolny róg szyby. To kompromis pomiędzy dawaniem po oczach a odwracaniem uwagi od drogi. Ale co kto lubi.
Michał Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Myślę, że lepszym rozwiązaniem jest lewy dolny róg szyby. To kompromis pomiędzy dawaniem po oczach a odwracaniem uwagi od drogi. Ale co kto lubi. popieram mam tak samo i jest dobrze
denis911 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 tez mam w lewym dolnym rogu szyby i jest naprawde ok
Tomek 40 Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Ha , w lewym rogu szyby nie próbowałem ale wydale mi się że kabelek zasilający nie sięgnie do zapalniczki
Armi Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Ha , w lewym rogu szyby nie próbowałem ale wydale mi się że kabelek zasilający nie sięgnie do zapalniczki To naładuj baterię wcześniej bo rzeczywiście kabel może być za krótki.
Rekomendowane odpowiedzi