Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Radio Pioneer6800 + ori zmieniarka Audi - możliwe????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakis czas temu zmieniłem concerta na nie ori radio jak w tytule, została mi zmieniarka na 6 CD i chciałbym ją jakos uruchomic pod nie ori radiem z obsługą zmieniarki. Robił ktoś juz tak i działa mu ten sprzęt??

Druga sprawa:

Jak zrobic w Radiu Pioneer6800MP żeby wyswietlała sie jedna animacja na czarnym tle wie ktos moze, bo aktualnie jest tak że chwile tekst/animacje wyswietlane są na czarnym tle a zraz odwrotnie na niebieskim :disgust: i tak wkoło

W ustawieniach nic nie znalazłem :disgust:

Opublikowano

Fabryczna zmieniarka nie będzie funkcjonować z pioneerem, a tak poza tym wydaje mi się że zmieniarka do takiego radia mija się z celem jeśli na jedna płytę mp3 zmieści się więcej utworów niż na 6ciu płytach w zmieniarce, chyba że zależy ci na jakości oryginalnych płyt audio wtedy będziesz musiał rozglądnąć za zmieniarką pioneera, a fabryczną zmieniarkę z kablem można jeszcze sprzedać nawet za 200-300zł...

Opublikowano

poprostu chciałbym ją wykorzystać skoro jest, sprzedawać jej nie chce bo podczas sprzedazy auta wróci Concert na swoje miejsce i wraz z zmieniarka będzie dopełniał wyposazenie :naughty:

Rozgladałem sie za tymi zmieniarkami pioneeera to nawet takie drogie nie są i dotego na mp3 :naughty: Ale w sumie wolał bym jakis sub kupic niz kolejna zmieniarke :kox:

Dzieki za zainteresowanie tematem :notworthy:

Opublikowano

Ale w sumie wolał bym jakis sub kupic niz kolejna zmieniarke :kox:

:good: popieram lepiej zainwestować w suba niż zmieniarkę do takiego radia