tomaszu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 a ja będę szalał 1.8 zajadę tego adr-a :evil: i wio z b7 Silnik jak silnik, ale hamulce to dopiero będą się palić.
rex Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 a ja będę szalał 1.8 zajadę tego adr-a :evil: i wio z b7 Silnik jak silnik, ale hamulce to dopiero będą się palić. No to będzie dobry argument aby zainwestowac w Green Stuffy
bulk_1986 Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Ja mam dobre oponki 4 x Dunlop SP01 205/55/16 i ktoś może je przytulić za dobra flaszke zmieniłem koła na 18 a 16 zostały - bierznik ma 2 x 5 i 2x4 mm. Mam je w szwecji ale jak ktoś się sensownie określi to mogę je przytargać na gwiazdkę
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 jest już jakiś termin ? jak nie to zapiszcie sobie ten : http://www.a4-klub.pl/smf/slaskie/wosp_na_wyrazowie_10_stycznia_2010-t105345.0.html;new#new
Tukan Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 Hmm moze warto to rozwarzyc a co do terminu to jutro bede sie zdzwaniac i dam znac na dniach
Wąski Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 http://www.rajdy.v10.pl/Kuchar,buduje,osrodek,sportow,motorowych,Rallyland,37501.html coś nowego się szykuje -przyszłościowo tylko daleko
Tukan Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ni i jest lipa nie mam wogóle kontaktu z osoba która miala załatwic tor,nie odpisuje wogóle,tel nie odpowiada Wiec pozostaje jedynie termin kezora,tylko ze jak bedzie ciulata pogoda to bedzie lipa bo na zdartych oponach nie dojade(inni zapewne tez) do czestochowy A jak bedzie snieg to mozna jechac na zimówach.Wiec jak ktos chetny to wpisywac sie na liste kezora Bo ja juz raczej nic nie wymysle
tomaszu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Mam już auto więc chętnie bym przyjechał, ale pogodynka musiałaby mi zagwarantować, że nie będzie śniegu. No chyba że sobie wystrugam jakieś dobre zimówki. [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 17:44_________________________________________________up
Tukan Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 chyba jednak kupa wyjdzie z tego Przeciez napisalem ze jest kupa jedyny termin to ten co Keżor podal wyzej
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 jedyny termin to ten co Keżor podal wyzej szkoda ja na imprezie a4 kupa eu smigać nie zamierzam
Tukan Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 jedyny termin to ten co Keżor podal wyzej szkoda ja na imprezie a4 kupa eu smigać nie zamierzam Fakt nie patrzylem w linka.No to lipa po calosci
tomaszu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ale 10go w Wyrazowie będą też inne ekipy, np. driftforum.pl się szykuje. Warto się przejechać. A jak nie to może Ułęż zorganizujemy. Poziomka, co Ty na to??
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 A jak nie to może Ułęż zorganizujemy. Poziomka, co Ty na to?? Ja bym mógł wpaśc na kiełbaskę z Grilla i pokatowac Wasze uszy
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 A jak nie to może Ułęż zorganizujemy. Poziomka, co Ty na to?? Jestem na Ułęży w te sobotę tj. 12.12
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 WOŚP w wyrazowie nie jest organizowane przez ełu , jakby było to też bym nie pojechał... ale myśle że impreza będzie fajna , a jak ludzie z ełu zobaczą naszą wypasioną ekype to pewnie większość przejdzie do nas (Ci nie świadomi ) tylko 3ba bannery zoorganizować z adresem internetowym naszym i kalendarzyki i jedziem z koksem
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 WOŚP w wyrazowie nie jest organizowane przez ełu , jakby było to też bym nie pojechał... ale myśle że impreza będzie fajna , a jak ludzie z ełu zobaczą naszą wypasioną ekype to pewnie większość przejdzie do nas (Ci nie świadomi ) tylko 3ba bannery zoorganizować z adresem internetowym naszym i kalendarzyki i jedziem z koksem szprytny plan
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 WOŚP w wyrazowie nie jest organizowane przez ełu , jakby było to też bym nie pojechał... ale myśle że impreza będzie fajna , a jak ludzie z ełu zobaczą naszą wypasioną ekype to pewnie większość przejdzie do nas (Ci nie świadomi ) tylko 3ba bannery zoorganizować z adresem internetowym naszym i kalendarzyki i jedziem z koksem szprytny plan nie bez powodu jestem już początkującym
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 A jak nie to może Ułęż zorganizujemy. Poziomka, co Ty na to?? Jestem na Ułęży w te sobotę tj. 12.12 s kim ?
Rekomendowane odpowiedzi