Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Tor wyrazów wyjazd na popierdówke po torze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja będę szalał 1.8 :evil: zajadę tego adr-a :evil: :evil: i wio z b7 :notworthy:

Silnik jak silnik, ale hamulce to dopiero będą się palić. :naughty:

Opublikowano

a ja będę szalał 1.8 :evil: zajadę tego adr-a :evil: :evil: i wio z b7 :notworthy:

Silnik jak silnik, ale hamulce to dopiero będą się palić. :naughty:

No to będzie dobry argument aby zainwestowac w Green Stuffy :decayed:

Opublikowano

Ja mam dobre oponki 4 x Dunlop SP01 205/55/16 i ktoś może je przytulić za dobra flaszke :decayed: zmieniłem koła na 18 a 16 zostały - bierznik ma 2 x 5 i 2x4 mm. Mam je w szwecji ale jak ktoś się sensownie określi to mogę je przytargać na gwiazdkę :naughty:

Opublikowano

Hmm moze warto to rozwarzyc :) a co do terminu to jutro bede sie zdzwaniac i dam znac na dniach :wink4:

Opublikowano

Ni i jest lipa :kwasny: nie mam wogóle kontaktu z osoba która miala załatwic tor,nie odpisuje wogóle,tel nie odpowiada :thumbdown: Wiec pozostaje jedynie termin kezora,tylko ze jak bedzie ciulata pogoda to bedzie lipa bo na zdartych oponach nie dojade(inni zapewne tez) do czestochowy :confused4: A jak bedzie snieg to mozna jechac na zimówach.Wiec jak ktos chetny to wpisywac sie na liste kezora :) Bo ja juz raczej nic nie wymysle :confused4:

Opublikowano

Mam już auto więc chętnie bym przyjechał, ale pogodynka musiałaby mi zagwarantować, że nie będzie śniegu. :decayed: No chyba że sobie wystrugam jakieś dobre zimówki. :mysli:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 17:44_________________________________________________up

Opublikowano

chyba jednak kupa wyjdzie z tego :cool1:

Opublikowano

chyba jednak kupa wyjdzie z tego :cool1:

Przeciez napisalem ze jest kupa :wallbash: jedyny termin to ten co Keżor podal wyzej :)
Opublikowano

jedyny termin to ten co Keżor podal wyzej :)

szkoda

ja na imprezie a4 kupa eu smigać nie zamierzam :decayed:

Opublikowano

jedyny termin to ten co Keżor podal wyzej :)

szkoda

ja na imprezie a4 kupa eu smigać nie zamierzam :decayed:

Fakt nie patrzylem w linka.No to lipa po calosci :disgust:
Opublikowano

Ale 10go w Wyrazowie będą też inne ekipy, np. driftforum.pl się szykuje. Warto się przejechać. :wink4:

A jak nie to może Ułęż zorganizujemy. Poziomka, co Ty na to?? :kox:

Opublikowano

Ja bym mógł wpaśc na kiełbaskę z Grilla i pokatowac Wasze uszy :naughty::tongue4::decayed:

Opublikowano

Jestem na Ułęży w te sobotę tj. 12.12 :good:

Opublikowano

WOŚP w wyrazowie nie jest organizowane przez ełu , jakby było to też bym nie pojechał...

ale myśle że impreza będzie fajna , a jak ludzie z ełu zobaczą naszą wypasioną ekype to pewnie większość przejdzie do nas (Ci nie świadomi :) )

tylko 3ba bannery zoorganizować z adresem internetowym naszym i kalendarzyki :przebiegly: i jedziem z koksem :cool1:

Opublikowano

WOŚP w wyrazowie nie jest organizowane przez ełu , jakby było to też bym nie pojechał...

ale myśle że impreza będzie fajna , a jak ludzie z ełu zobaczą naszą wypasioną ekype to pewnie większość przejdzie do nas (Ci nie świadomi :) )

tylko 3ba bannery zoorganizować z adresem internetowym naszym i kalendarzyki :przebiegly: i jedziem z koksem :cool1:

szprytny plan :naughty:

Opublikowano

szprytny plan :naughty:

nie bez powodu jestem już początkującym :yeah:
Opublikowano

Jestem na Ułęży w te sobotę tj. 12.12 :good:

s kim ? :decayed:

Opublikowano

z giejnią z subaru :decayed: