Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APR] No to pochwalę się i ja....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

taki silnik i bez Quattro? żałuj oj żałuj :naughty:

odnośnie gazu, sam byłem przeciwnikiem ale jak mam dawać 800 zł na paliwo to wolę założyć gaz, no i mieć szybkie i tanie auto

odnośnie diesla, to niech Ci mądrzy napiszą jaki silnik diesla dorówna takiemu 1.8T zrobione na 200 PS, albo takiemu 2.8 ? jedynie coś bardzo wyrezanego, a to już nie spali mało, będzie tak wysilone że na sprzęgło nie narobisz i co mi z takiego auta?

coraz więcej poliftów na forum, no ładnie ładnie :wink4:

porobiony diesel na 2xx spali mniej ropy niz benzyna z 200 KM tylko koszt zrobienia diesla 2xx jest spory. 3.0 TDI jest ekonomiczne i bije na glowe 1.8 T i 2.8 v6.

Ale nikomu nie karze kupować klekota. Tylko mowie jezeli komus zalezy zeby tanio jezdzil to niech kupi dizla a nie wsadza gaz :decayed:

Somes widze ma podobne zdanie :evil:

Co do porownania audi i subaru, bardziej mi chodzilo o tym ze silnik na benzyne zostal stworzony na benzyne a nie na gaz :kox:

szkoda tylko ze podales za przyklad silnik ktorego w b5 nigdy nie bylo....

Opublikowano
temat uważam za zamknięty, lepiej doradźmy koledze co może porobić przy aucie
:good: :good: :good:
Opublikowano

Może nie róbmy już koledze syfu. To jest wątek o jego :a4fan: a nie kto woli gaz benzyne a może diesla...

Ja osobiście wole brunetki :kox: a Wy?

Opublikowano

Panowie Chłopak ma benzynę zakłada gaz-to nie miejsce na takie dyskusje chyba!

Opublikowano
  • Autor

niezly debil z tego dawidsa...widac ze to jeszcze dzieciak ktoremu rodzice kupili fure i on zaciecie broni swojego diselka

warnwarn.gifobrażanie i zachowanie nie zgodne z regulaminem

Opublikowano

niezly debil z tego dawidsa...widac ze to jeszcze dzieciak ktoremu rodzice kupili fure i on zaciecie broni swojego diselka

Kolego, ale nie obrażamy się tutaj wzajemnie :evil:

Opublikowano
  • Autor

no przepraszam ale moze kolega sie juz uspokoji z tymi swoimi doradzaniami....

Opublikowano
  • Autor

bardzo dziekuje za ostrzeżenie....jestem z niego dumny

Opublikowano

Ale jazdy widze w tym wątku, Watek o ocenie a wy tu sie policzkujecie, przecież krzycht999 może sobie nawet go na hybryde przerobić nikomu nic do tego, jego pieniądze, jego podejście do sprawy jego wybób :wink4:

ładna suczka no i ten MOTÓÓÓÓR :notworthy:[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 16:13_________________________________________________PS. Do twarzy Ci teraz w zielonym, a ten chrom z przodu wywal albo choć zrób tak zeby to miało owalne kształty na kantach :)

Opublikowano

Jedni chcąc jeździć ekonomicznie kupują diesla jak np. dawids212, a inni do benzyny zakładają gaz.

Niektórzy po prostu nie chcą słuchać klekotu, lubią wyższe obroty silnika i dźwięk v6 - i co z tego, że na gaz?

To tak jak z Quattro - jedni popierają a inni nie :wink4:

Gratuluję polifta z super silniczkiem.

Opublikowano

Bardzo ładna czarnula :kox::decayed: z konkretnym silnikiem :decayed:.

Opublikowano

Jedni chcąc jeździć ekonomicznie kupują diesla jak np. dawids212, a inni do benzyny zakładają gaz.

Niektórzy po prostu nie chcą słuchać klekotu, lubią wyższe obroty silnika i dźwięk v6 - i co z tego, że na gaz?

To tak jak z Quattro - jedni popierają a inni nie :wink4:

Gratuluję polifta z super silniczkiem.

Bardzo dobrze napisane :good:

Panowie tak jak kolega wyżej napisał, jedni chcą mieć mocny motor, super dźwięk i jeździć ekonomicznie (gaz) dobrze podregulowana sekwencja sprawia że praktycznie nie zauważymy różnicy między benzyną. Natomiast co do diesla (1.9) jest ekonomiczny ale nie jedzie, żeby jechał trzeba wydać trochę kasy a zmodzony pod 200km już nie będzie mało palił, dodatkowo kolega napisał że lubi dźwięk V6 a nie klekotania 4 garów :)

Ja osobiście nie wyobrażam sobie przesiadki z V6 na 1.9tdi, ciężko było by się przyzwyczaić :>

Opublikowano

Ci co negują to napewno Ci zazdroszczą 2.8 v6 a nie :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

:shocked::slina:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki panowie za wszystkie pozytywne opinie...pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

LPG :thumbdown: Za dużo tego drewna w środku :thumbdown: Felga :thumbdown: Nie wspomnę o tych naklejanych chromach na przednim zderzaku :thumbdown: :thumbdown: Masz Quattro??? bo chyba masz znaczek na tylnej klapie :decayed:

Motorek :good: :good: :good:

Widzisz ty mowisz LPG :thumbdown: i jezdzisz dieslem 110 km....ja wole jednak miec 2.8 z gazem i rozkoszowac pieknym dzwiekiem i mocą praktycznie za nie duzo wieksze pieniadze...nie wiem czy miales okazje jechac a4 z takim silnikiem jak ja mam ale ja posiadam równiez od 6 lat audi z takim silnikiem jak ty masz i dobrze wiem dlaczego kupilem sobie 2.8...wypowiedzi apropo drewna i chromu na przednim zderzaku to juz wogole mi sie nie chce komentowac....quattro nie ma

Gdzie ja powiedziałem że mój disel ma 110 koni :naughty::wink4: Kolego masz autko ładne i motor kozacki ale nie masz Quattro. Ja bym zerwał te chromowe listewki z przedniego zdeżaka a wnętrze to już rzecz gustu. Ja mam u siebie ochotę dekory drewniane przemalować na grafit albo czerń "fortepianową". A co do gazu osobiście zwolennikiem nie jestem. Nie szukam zaczepki tylko oceniam i wyrażam swoje zdanie. Zrobił się tu niezły młyn chyba przez moją wypowiedź.

Pozdrawiam :good:

Opublikowano

za 7-ma górami za 7-ma lasami

trwał spór miedzy dieslami i benzyniakami

......(25 linijek później) :tongue4:...........

a morał tej bajeczki jest taki,

że i tak najlepszym samochtem zostanie Audi :a4fan:

Opublikowano

sedanik ladny i to z takim konkretnym silniczkiem :good:

nie znam sie ale wydaje mi sie ze silnik malo spotykany w B5 (30V) i do tego pali dokladnie tyle samo co 2.6, a ma o 43 KM i 55 Nm wiecej

Opublikowano

KOLEJNY POST O WYŻSZOŚCI PB nad ON i odwrotnie jest kasowany , wątek jest o aucie nie o rodzaju paliwa

Opublikowano

Ladny polift zadbana sztka!! :good:

Jaką fele planujesz tam wpakować tzn. ile cali :naughty:??

Wspomne tylko że rozwalają mnie teksty w stylu jakby było stać mnie na 2.8 to i na bęzyne :polew:

Opublikowano

Ładny felunek i jakaś niższa zawiecha np 1BE koniecznie i będzie :kox:

Ja bym jeszcze polakierował to drewno w środku i odkleił ten chrom ze zderzaka ale to moje zdanie :cool1: