Armi Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Ja bym wywalił znaczek Q, bo i tak go nie ma i chrom ze zderzaka Ogólnie ładna seria, z ciekawym silnikiem.
PABLO Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 sedanik ladny i to z takim konkretnym silniczkiem nie znam sie ale wydaje mi sie ze silnik malo spotykany w B5 (30V) i do tego pali dokladnie tyle samo co 2.6, a ma o 43 KM i 55 Nm wiecej Zgadza się, pali tyle samo i na pewno nie więcej a osiągi dużo lepsze
krzycht999 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 Felunie to może dopiero na wiosnę...myślę że 16 cali mi wystarczy...co do znaczka Q to nie jest napis quattro lecz tylko podkreślenie emblematu 2.8...wiem że trochę dziwne ale takie jest....te chromy z przodu jakoś strasznie mi nie przeszkadzają...dzięki za wszystkie porady...
noname08 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 a ja uwazam ze jak stac mnie na pieprz to i na sol. Kupuje 2.8 benzyne to stac mnie zeby jezdzic na benzynie a nie na gazie.. To tak jak by sobie kupic subaru impreze i zalozyc gaz do niej.. Widzę straszny przeciwnik gazowni z Ciebie, ciekawe z czego to wynika, wrzucisz porządną instalację wtryskową i różnicy nie widać, a czy taniej to się zastanówmy bo wspomniana inastalka to wydatek ok. 4000 zł.
wojtek8899 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Więc najlepiej kupić już auto z zamontowaną instalacją lpg i cieszyć się tanim jeżdżeniem. Piękna furka:) Pozdro:)
Rekomendowane odpowiedzi