Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Zderzak do B6 imitujący B7 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zderzak z laminatu ; drzwi do góry ; firma cośtamtuning...uuuuuuuuuuuuuuu... -zaraz sie zacznie... :naughty::przebiegly:

Opublikowano

Lusterka tuningowe chromowane z kierunkowskazami też tam kupiłem

nSUci.jpg

Opublikowano

Krótki jak tuning cię nie kręci przejdź na inne forum Tu mówimy o tuningu.

Opublikowano

Te zderzak to bubel tak jak ta firma " tjuningowa " :polew:

material GFK to tzw. laminat :wallbash:

a zderzaki ori sa z plastiku tzw. ABS

Opublikowano

Poczytaj dokładnie Remik ten zderzak jest z ABS bo się wygina a laminat się łamie! Jak chcesz sprawdzić zapraszam na spot w Szczecinie

Opublikowano

spoko mody :wink4: daj wiecej fotek :)

w sumie nie glupi pomysl :gwizdanie:

Opublikowano

No to do którejś niedzieli na Wałach[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 18:36_________________________________________________A co do tuningu to jeszcze taka fotka

nWvbi.jpg

Opublikowano

Poczytaj dokładnie Remik ten zderzak jest z ABS bo się wygina a laminat się łamie! Jak chcesz sprawdzić zapraszam na spot w Szczecinie

Waldus brak mi slow.

przeczytaj jaki to material... :gwizdanie:

http://cgi.ebay.de/RDX-Frontstosstange-SingleFrame-Audi-A4-B6-8E-/150415637469?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item2305787bdd

swoja droga ale naciagacze :gwizdanie: taka cena za laminat...

Ps. Kiera jest :good:[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 18:41_________________________________________________masz jakies foty na Moje A4 ?

bo za wiele to nie widac...

Opublikowano

Ja za swój zderzak dałem 62 Euro a cena fabryczna nie jest naciągana ponieważ każdy zderzak ma certyfikat TUV a w niemczech badania techniczne to straszna zmora i za brak takiego papierka nie ma badania technicznego[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 18:47_________________________________________________Fotek jeszcze nie mam! Po kompletnym tuningu zamieczcze całe fotostory.[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 18:48_________________________________________________Czekam na zawiasy drzwi i komplet sprężyn Jak wszystko zamontuje to się pochwale narazie założyłem laczki 245/40 R18[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 18:50_________________________________________________i wygląda to tak:

tjMx9.jpg

[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 18:52_________________________________________________Ale dopuki nie ma nakładek progowych i tylnego zderzaka to wygląda nieciekawie

Opublikowano

Wiem co to za certyfikat... :gwizdanie: No nic " tjuning masz 1 class :good: "

ja juz sie wypowiedzialem teraz moze inni...

Opublikowano

No to do którejś niedzieli na Wałach[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 18:36_________________________________________________A co do tuningu to jeszcze taka fotka

nWvbi.jpg

to niby Twój środek?

Opublikowano

nWvbi.jpg

to niby Twój środek?

Nie wiesz jak wygląda środek w A4 B6? To jest A6 C5

Opublikowano

nWvbi.jpg

to niby Twój środek?

Tak? , serio? poważnie mówisz :cool1:

Opublikowano

Tak wygląda ta kiera w A4 B6:

o6KzS.jpg

[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 19:40_________________________________________________Nigdy nie pisałem że to mój środek Ja mam kiere z B7 z łopatkami, z mufu i z podgrzewaniem

Opublikowano

nWvbi.jpg

to niby Twój środek?

Tak? , serio? poważnie mówisz :cool1:

Tak? , serio? poważnie mówisz

- Młody odpuść -nie złapał dowcipu :gwizdanie:

żeby nie było OT - kiera mega - sam choruje na taką :good:

Opublikowano

Krótki sprawdź posty które cytujesz! I co najważniejsze kto je napisał!

Opublikowano

waldek22 ten twój grill wygląda jakby był wyklejony chromem na metry z alledrogo. A te zderzaki i lusterka, nie mówiać o tych dajlainach to :polew: prawie jak ta: http://allegro.pl/audi-a4-1-8-turbo-quattro-193ps-aerograf-gaz-lpg-i1274221313.html też zresztą z naszego forum

Aż mnie serce boli jak widzę tak zepsutą audice

Opublikowano

Przykro mi że się nie podoba! Ja jestem zachwycony a to najważniejsze. Grill jest oryginalny a nie wyklejany! Na niemieckich spotach wszystkim się podoba a to dla mnie coś znaczy! Przecież to oni wymyślili Audi. Takie grille często widzę na ulicach Berlina w oryginalnych A4 B7 i w Q7. Lubie jak auto ma dużo chromu i dlatego na taki grill się zdecydowałem.

oraEA.jpg

Lubię krytykę i nie mam nikomu za złe że mu się nie podoba.

To tyle nara![br]Dopisany: 14 Październik 2010, 21:21_________________________________________________Tak samo wielu z klubowiczów krytykuje tuning laczków na 18" i opon niskoprofilowych np. 225/40

Piszą że komfort jazdy się pogarsza, zawieszenia się szybciej zużywają itp.

I co ori to ori.

Ale tak w głębi duszy to szkoda im funduszy na taki sprzęt albo ich wogóle nie mają[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 21:25_________________________________________________Co do tej audicy z twojego linku to wyślij parę fotek do TEDE z wiejskiego tuningu TVN Turbo może to zademonstruje na wizji