Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Moja -=Green MAMBA=- :D SPRZEDAM ! :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i to mi się podoba :D

mi tez :wink4: ale ty pierwszy :przebiegly::evil:

Opublikowano

jaki cwaniak :cool1: ja się tak nie bawię :D no to audiczka teraz przejdzie szereg modów grill lampki audio :D jeszcze dojdzie latem gwint i chcę aluski zmienić :D

Opublikowano

jaki cwaniak :cool1: ja się tak nie bawię :D no to audiczka teraz przejdzie szereg modów grill lampki audio :D jeszcze dojdzie latem gwint i chcę aluski zmienić :D

głownie chce zobaczyc jak czarne lampki pasuja do zielonego :kox:

Opublikowano

aha to tak się bawimy :) nie ma zbieram klocki i idę do domu :polew: dawaj pierwszy :D

narazie srodek ogarniam :naughty: jak wyjde z srodka i bede uchachany to bede robic lampki :naughty:

Opublikowano

mi w środku została kiera od esy i fis :)

no tobie styknie moze :naughty: mi nie :kox: ma byc inaczej :kox:

Opublikowano

ja to bym chciał jeszcze zrobić radyjko 2 din :) ale to jest ciężkie do ogarnięcia ;( ale spokojnie później się pobawię może w zmianę podsufitki i reszte szczegółowych elementów :naughty: najważniejsze po tym będzie rs-projekt

Opublikowano

ja to bym chciał jeszcze zrobić radyjko 2 din :) ale to jest ciężkie do ogarnięcia ;( ale spokojnie później się pobawię może w zmianę podsufitki i reszte szczegółowych elementów :naughty: najważniejsze po tym będzie rs-projekt

powodzenia :decayed: czesci ciezko dostepne i ceny kosmos :)

Opublikowano

wiem wiem ale za to efekt będzie też kosmos :kox:

RS w sedanie to rzadkość to jeszcze RECARO do srodka :evil:

Opublikowano

najważniejsze po tym będzie rs-projekt

co to znaczy? chcesz rezać ori body RSa do ADR :gwizdanie:, lekkie nieporozumienie jak dla mnie :naughty:

Opublikowano

co to znaczy? chcesz rezać ori body RSa do ADR :gwizdanie:, lekkie nieporozumienie jak dla mnie :naughty:

o kur no tak :blink: ty masz 1,8 ja myslalem ze 2,8 :wallbash: wez to lepiej odpusc :decayed:

Opublikowano

dla mnie osiągi nie grają roli w aucie :) tylko wygląd :) od osiągów mam motorek :)

Opublikowano

dla mnie osiągi nie grają roli w aucie :) tylko wygląd :) od osiągów mam motorek :)

może i tak ale rzeźba jest spora :decayed:, rezaj, rezaj bedziesz drugi na forum z body RS w sedanie :wink4:

Opublikowano

no właśnie bo jak dla mnie to sedan w body od rs wygląda :kox:

wyglada za***iście to fakt :cool1:

Opublikowano

auto ma wyglądać i jeździć a zapier**** ma motorek to jest dopiero fun :evil:

tylko pomyśl sobie tylko co bedzie jak staniesz tym RSem, a obok Ciebie stanie ori RS, wtedy Ci się głupio zrobi :polew:, między innymi dlatego cristoforo sprzedał swojego TDi S4 :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...