Siwy Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Jak zlikwidowac pecherzyki z ponizszego zdjecia???
Gość jonny Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 pęcherzyki burchel na pół błotnika zedrzec do gołego, szpachla,podkład i lakierka.....albo cwiarę wstawic
patry(m)k(3) Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Radzę zajrzeć jeszcze pod zderzak bo i tam może być niespodzianka.
KANAL Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jak zlikwidowac pecherzyki z ponizszego zdjecia??? Jesli doslownie mam to rozumiec to moze z ponizszego zdjecia pecherzyki usunie sie photoshopem A tak powaznie, jak chcesz to robic nie na sztuke obowiazkowo sciagnij zderzak bo pod nim podejrzewam ze bedzie nie lepiej.
Mafia56 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tak mi sie zadaje ale to niejest golf przypadkiem:) Hhehe Kolego na moje oko to jak to zedrzesz to bedzie dziura na wylot!!!! Wtedy to pospawac tylko,dac latke z balchy,Lub szpachla z włoknem szkanym i lepimy pozniej malujemy i zime pownno wytrzymac:)
KANAL Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Tak mi sie zadaje ale to niejest golf przypadkiem:) Hhehe Kolego na moje oko to jak to zedrzesz to bedzie dziura na wylot!!!! Wtedy to pospawac tylko,dac latke z balchy,Lub szpachla z włoknem szkanym i lepimy pozniej malujemy i zime pownno wytrzymac:) Ja stawiam na cos z fiata, Tipo moim zdaniem
grzes1150 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Tam będzie niezła dziura Bez spawania to się raczej nie obejdzie chyba że siateczka i szpachla z włuknem albo na hardcora upchać szmate w dziure i szpachla Lakierowanko na koniec
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ...albo na hardcora upchać szmate w dziure i szpachla Lakierowanko na koniec To może niskobudżetową metodą, naklej tam naklejkę "jestem hardkorem" Na poważnie - trzeba do gołej blachy drzeć, chyba, że ma to być zrobione na odwal się, to wystarczy szpachla i lakierowanie.
stahxxx Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 trzeba latac,,bo dziura ja sie patrzy i to pewnie w nadkolu wewnetrznym rowniez,,,,zadne szpachlowanie co tam szpachlowac jak tam wyjdzie wielka locha razem z rantem,,tylko reperaturka z blaszki,,
GRYFI Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 dziura na wylot tylko się na lakierze trzyma. blacharka albo nie dotykać. możesz też dać tam jakąś naklejkę :gwizdanie: na moje oko to to jest uno.
Siwy Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Rozwiewam wszystkie watpliwosci - to jest Fiat Tipo
grzes1150 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Rozwiewam wszystkie watpliwosci - to jest Fiat Tipo Wiedziałem też miałem Tipo ale nie pognite
Rekomendowane odpowiedzi