Lipekk Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam, to jest moje drugie A4 (pierwszy też był Avant - AFN, ale "przedliftowy") Pokrótce: Audi A4 Avant 1.9 TDi AVG z końca 1999r. Wybrałem po raz drugi ten model, ponieważ przekonałem się jak fajnie (oszczędnie i dynamicznie) jeździ ten silniczek, dodatkowymi atutami były wyposażenie i wrażenie jakie robi autko Wyposażenie seryjne między innymi: - ABS - 4x AIR BAG - wspomaganie - el. szyby x2 - el. szyberdach - el. lusterka - centralny zamek z pilota - otwieranie i domykanie szyb z kluczyka - otwieranie klapy bagażnika z kluczyka - klimatronic - kubełkowe fotele elektrycznie regulowane (lędźwie) + podgrzewane - ori zestaw głośnomówiący z telefonem Nokia (ukryty w podłokietniku) - ori radio Audi + 6 głośników + ori subwoofer - ori alu 16" x5 szt. - halogeny - pakiet dodatkowego podświetlenia - pakiet skórzany (skórzana kierownica S-line, itd.) - 2x podłokietnik - zawiecha 1BE Kilka fotek: Z auta jestem bardzo zadowolony, jednakże zapadła decyzja o zakupie A6, więc biała dama czeka na nowego właściciela...dbającego oczywiście o nią tak jak ja
patry(m)k(3) Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Do możliwości wystawiania w dziale sprzedam trzeba mieć od 30< w górę wiadomości....
A-rek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 swietna baza i juz widze co ladnego mozna z nia zrobic
Lipekk Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 A-rek miałem swoją wizję ... ... ale potrzebuję coś większego - i padło na a6
SoMeS Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 kupiłbym ją bo ładna i dobra baza do modów ale szkoda że parówa
plastuch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 kupiłbym ją bo ładna i dobra baza do modów ale szkoda że parówa z parówy RS-a mozna rzeźbić
Lipekk Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zapowiadają mrozy, więc autko dostało nowe świece BOSH-a i termostat WAHLER. Wolę profilaktykę od męczenia się na zimnie :> [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 13:22_________________________________________________Spy shot : [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 18:07_________________________________________________Spy shot 2:
1991Kamil Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Piękne i białe jak śnieg. Dobry silnik, wyposażenie, grzane fotele, szkoda, że bez skóry.
Łaszczu Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Auto dojechało całe i szczęśliwie. Najgorsza była trasa. Prędkość podróży od 40km/h do 80km/h Masakra. To od kiedy sie będziesz woził A6 ? Pozdro
Lipekk Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 No proszę, wyprzedziłeś mnie, a już chciałem pospuszczać się w twoim temacie na temat groźnie wyglądającej "instalacji" pod przednim zderzakiem Cieszę się, że dotarliście cali i zdrowi, pogoda n koniec zrobiła się do d...y. Myślę, że Paweł będzie dłuuugo jeszcze cieszył się białą damą - i dokona obiecanych zmian A6 już niedługo, chociaż rozwinął się dziś niespodziewanie temat znów A4 - tym razem sedan `00, 116 kucy, kurczę, jadę w trasę na 3 dni i jeszcze pewnie po drodze obczaję jakieś Tdi - iki n pewno dam znać co się urodziło
Łaszczu Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 W moim temacie zawsze możesz się wypowiedzieć Na dzień dzisiejszy Paweł cieszy się z auta jak niemowlak ze słodyczy. Teraz tylko kupić rozrząd,napinacz, paski, filtry i można jeździć. Znowu A4 :> Dawaj z grubej rury. Kup A8 z 1996-1998r roku ale białą To dopiero będzie kozak. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi