pawcio_mlody Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam!!! W moim avancie są zamontowane fioletowe amorki i niebieskie sprężyny (tak przyjechało z Niemiec) autko wizualnie wygląda super jednak z komfortem jest już nieco gorzej! Mam takie pytanko czy zmiana sprężyn coś pomoże? czy wogóle jest możliwa zmiana samych sprężyn czy muszę w komplecie z amorkami?
Cristoforo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 jak chcesz na seryjne zawieszenie to musisz załozyć kpl amorki + sprezyny mi został taki zestaw z avanta z 2000 rok
pawcio_mlody Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 taka zawiecha podejdzie do mojej? 96 rok
Cristoforo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 taka zawiecha podejdzie do mojej? 96 rok tego nie wiem trzeba sprawdzic jest ori i w pełni sprawna ale reszta na PW masz pewnie skrócone amorki wiec sama sprezyna nic nie zrobisz i na odwrót też
_Solar_ Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 komfort w zakretach i na drodze bedziesz miał jak założysz zawiechę minimum -40/40 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi